MONATIK зізнався, що планує мати доньку

MONATIK зізнався Олімпійському, що планує мати доньку

Артист відкрив душу багатотисячній аудиторії.

Поділитися:

У перший день літа на НСК Олімпійський відгриміло масштабне шоу українського мультиартиста Дмитра Монатіка під назвою LOVE it ритм.

Окрім найбільшої в Україні сцени, світлового шоу та яскравих танцювальних постановок, присутні на концерті почули кілька одкровень артиста. Так, перед виконанням хіта Вечность MONATIK висловив захоплення своєю дружиною Іриною. До того ж зізнався, що не збирається зупинятися на двох синах і мріє про доньку.

«Мені би дуже хотілося мати доньку. Думаю, що у світлому майбутньому це неодмінно станеться. Якщо все здійсниться, хочу, щоб вона була такою скромною, вихованою та неймовірно талановитою, як і та дівчина, яка зараз вийде на сцену», — поділився MONATIK та представив публіці свою підопічну з Голосу. Діти Ніно Басилаю.

Цікаво, що дівчина не лише виконала у дуеті з мультиартистом композицію Вечность, а й упродовж всього шоу співала на бек-вокалі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Голос. Діти (@golos.dity) on

Також Дмитро зізнався, що його двоє маленьких синів були присутні у глядацькій залі. 

«Я дивлюся в їхні очі й думаю, що ми залишимо після себе. Злість, ненависть, невпевненість у завтрашньому дні, тривогу. Це можливо. Але й можливо інше. Це в наших силах – лишити їм доброту. Лишити впевненість у завтрашньому дні, любов один до одного. Чому б не робити це прямо зараз? Вони так швидко дорослішають. Не дай Бог не встигнути», — додав артист.

Нагадаємо, що трансляцію грандіозного концерту LOVE it ритм можна буде побачити на телеканалі 1+1. Дату дізнаєшся зовсім скоро!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зібрав Олімпійський і показав шоу світового рівня

Новини по темі