Наталя Мосейчук навчила телемайстерності дітей з інтернатів (ФОТО)

Наталя Мосейчук навчила телемайстерності дітей з інтернатів (ФОТО)

Днями до офісу "1+1" завітали вихованці українських інтернатів – маленькі, але вкрай важливі та бажані гості

Поділитися:

Днями до офісу "1+1" завітали вихованці українських інтернатів – маленькі, але вкрай важливі та бажані гості. 

Спеціально для них ведуча "ТСН" і турботлива мама Наталя Мосейчук провела святкову екскурсію телеканалом. Зокрема показала ньюзрум, апаратні в "Сніданку з "1+1" і "ТСН", а також студію, з якої глядачі дізнаються найважливіші новини країни та світу.

Окрім того, ведуча "1+1" розповіла про цікавинки роботи на ТБ й навчила малих бути телеведучими.  

Гості охоче зазирали до кімнат, які бачать з екранів, і нагороджували свого зіркового екскурсовода щирими усмішками.

"Це дивовижне відчуття. Коли ти віддаєш дітям частинку своєї уваги: просто говориш із ними, жартуєш, слухаєш ретельно вивчені ними пісеньки та вірші, фотографуєшся, даруєш маленькі знаки уваги, натомість отримуєш значно більше", - поділилася Наталя.

Під час зустрічі на телеканалі маленьких гостей пригощали мандаринами, презентували  їм пізнавальні конструктори, м'які іграшки й великий мольберт для спільних творчих занять. А Наталя Мосейчук подарувала дітлахам спеціальний оберіг – янгола-охоронця, пошитого власноруч майстринями Angel Home. За словами ведучої, він символізує добро та свято. І покликаний захищати і дарувати надію.

"Чужих дітей не буває" - знайома усім фраза, сенс якої став особливо виразним останні роки. Війна... Злидні... Безпросвітність... Але до чого тут діти?!  Дитинство має бути захищене міцним парканом нашої з вами уваги та любові до малих. І новорічні свята - ще один шанс проявити цю любов", - запевнила Мосейчук. І побажала усім малюкам найсвітлішої долі в житті.

"Я називаю це "ефектом янголів". Адже діти, вони настільки чисті, настільки безхитрісні, настільки природні, що поволі зцілюють і нас, дорослих. Дякую вам, маленькі чарівники, за знайомство. Збережіть свої душі чистими. Нехай Святий Миколай виконає ваші найзаповітніші мрії. Бувайте здорові і до нової зустрічі, як і домовлялися, за рік.  Цілую вас і обнімаю, Наталія Мосейчук", - звернулася до своїх маленьких друзів ведуча "ТСН".

Святкова екскурсія за участі Наталі – перша цієї зими. Інші зустрічі – попереду. І вони теж подарують маленьким гостям новорічний настрій, затишок і душевне тепло.

Новини по темі