Мультфільми каналу ПЛЮСПЛЮС взяли участь у іспанському фестивалі

Мультфільми каналу ПЛЮСПЛЮС взяли участь у іспанському фестивалі

Українські мультфільми виходять на міжнародний ринок.

Поділитися:

Серія мультфільмів ПЛЮСПЛЮС «Це – наше, і це – твоє» увійшла в програму 25 ювілейного фестивалю «Feria Internacional de los Pueblos». Свято проводили в Іспанії, провінції Малага з 30 квітня по 5 травня.

«Feria de Pueblos» - це культурний фестиваль, який уже 25 років поспіль проводиться у багатонаціональному місті Фуенгірола. У фестивалі беруть участь 35 країн світу, серед яких і Україна. У кожної країни є свій павільйон, щоб ознайомити відвідувачів з національною культурою, музикою, танцями, традиціями, кухнею, витворами народного мистецтва. За практикою минулих років, за 6 днів фестивалю свято відвідують близько 1,5 мільйона відвідувачів, в основному туристів та місцевих жителів.

Право представляти Україну в рамках «Feria de Pueblos» отримали українські культурні асоціації «Артіста Дель Соль» та «Просвіта», які включили пізнавальні мультфільми «Це – наше, і це – твоє» до українського медіа блоку програми. Проект розповідає про досягнення, якими пишається вся країна: найбільший у світі літак Мрія, найродючіші землі, винайдення гасової лампи, найбільші запаси солі та виготовлення рамкового вулика.

«Команда ПЛЮСПЛЮС пишається, що серія мультфільмів «Це – наше, і це – твоє» є не лише якісним анімаційним продуктом, а й має культурну цінність. Мультфільми були перекладені іспанською мовою, що автоматично збільшує аудиторію перегляду та допоможе діаспорі популяризувати Україну й представити наші досягнення на міжнародному рівні», – наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

Переглянути мультфільми можливо тут та на Youtube сторінці каналу.

Новини по темі