Мультики українською: українська та іноземна анімація для сімейних переглядів

Українські та закордонні мультики з якісною українською озвучкою, які можна подивитися з дітьми

Рекомендації мультфільмів українською: наше виробництво та закордонне.

Поділитися:

Під час війни дорослі намагаються максимально відволікати дітей від тривожних реалій. Одним з найпростіших підручних методів є перегляд мультфільмів. Публікуємо добірку анімації українською мовою, яка зможе покращити настрій дітлахам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пояснити дитині, чому росія напала на Україну: 1+1 media, Анімаград та Мамахохотала створили мультфільм-відповідь російській пропаганді (відео)

Якісні мультики українського виробництва

МУха ЧоМуха

Це анімаційний розважально-освітній серіал телеканалу ПЛЮСПЛЮС, розрахований для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Як часто ваші діти запитують, чому сніг білий, чому зебра смугаста, чому ми бачимо сни або чому банани не ростуть на пальмах? Розвивальний та доступний для маленького глядача мультсеріал дає відповіді на різноманітні питання дітей. Головними героями серіалу є мама муха та її маленька донечка, яка без зупину питає про різні речі і яку цікавить усе-усе і чому-чому!

Маленькі чоМушки люблять ставити каверзні питання, але дорослим часом важко знайти на них відповіді. Тоді на поміч і приходить "ЧоМуха".

МУха ЧоМуха

Дивомандри

Мультфільм телеканалу ПЛЮСПЛЮС, прем'єра якого відбулася 1 вересня 2021 року. "Дивомандри" складаються із п'яти епізодів, тривалість яких по п'ять хвилин. Ви дізнаєтеся про такі міфи та легенди України, як: Легенда про Ведмідь-гору, Легенда про Івана Сірка та про Річку Чортомлик, Легенда про виникнення Карпат, Легенда про Кирила Кожем'яка та Легенда про срібне місто Харка. Головні герої — ключові персонажі світу Плюсплюс — Квадрик, Трикутя та Кружко.

Дивомандри

Моя країна — Україна

Студія «Новаторфільм» при підтримці Держкіно створила 26 серій з пластиліновими героями – Сашком Лірником і його другом Котом-Воркотом. Кожна серія тривалістю 3-4 хвилини розповідає відому або забуту казку, історію, легенду з конкретного міста України.

Моя країна — Україна

Дивосвіт

"Дивосвіт" — це надзвичайний український мультик, який було створено за мотивами художниці Марії Приймаченко. Мультсеріал орієнтований на дітей молодшого шкільного віку, але буде цікавим і дорослим шанувальникам української анімації. Його створюють як посібник для малечі з відповідями на складні питання: що таке дружба, повага, пізнання тощо.

Дивосвіт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільми про історію України, які варто подивитися: добірка із 8 кінострічок у вільному доступі

Закордонні мультики з якісною українською озвучкою

Каю

Франко-канадський мультиплікаційний серіал для дітей, знятий за книжками Кристини Льорьо. Каю — це чотирирічний малюк, який постійно потрапляє в якісь історії, і, спостерігаючи за його пригодами, ваші діти будуть пізнавати навколишній світ разом із ним. У мультику розповідається про нього та його родину: маму, тата, Роузі, самого Каю, бабусю з дідусем та кота Гілберта.

Каю

Щенячий патруль

«Щенячий патруль» – це мультик про хлопчика Райдера та одинадцять грайливих песиків, які усіма силами намагаються захищати свою рідну Бухту Пригод. Час від часу до них приєднуються й інші друзі. Кожна серія сповнена пригод з життя людей різних професій: пожежників, поліціянтів, будівельників, авіаторів та рятувальників. А ще патрульні постійно мають справу зі скарбами та шпигунами. Його можна дивитись на ПЛЮСПЛЮС.

Щенячий патруль

Хоробрі зайці

Це захоплива історія про родину Хоробрих Зайців, які покинули Морквяну Долину і вирушили у Велику подорож, щоб дослідити різноманіття світу та зустріти нових друзів. Мультфільм також доступний на ПЛЮСПЛЮС.

Кожна серія починається з сімейної мандрівки ЗаЙцебусом. Під час зупинок головні герої – хоробрі та допитливі брат і сестра Боп і Бу – зустрічають різних друзів, які абсолютно на них не схожі. Вони знайомляться, вигадують нову гру та знаходять спосіб потоваришувати попри відмінності між ними. Девіз Хоробрих Зайців: "Ми можемо здаватися один одному різними, але все ж знайдемо спосіб стати друзями й грати разом"!

Хоробрі зайці

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливі фільми про тварин: кіноісторії про розум та відданість песиків

44 кошеняти

Лампо, Міледі, Пілоу та Полетта — це чарівні та дуже кумедні кошенята, вірні та нерозлучні друзі. На вигляд вони здаються звичайнісінькими домашніми вихованцями, проте як тільки їх господарі відлучаються у справах і перестають звертати на них уваги, ці пухнасті грудочки відразу ж перетворюються, стаючи схожими у своїй поведінці на людей. Вони навіть створили власний музичний гурт, який влаштувався в гаражі. Тут кошенята проводили чимало часу, створюючи справжні хіти.

44 кошеняти

Маленьке містечко

Це чарівний китайський анімаційний серіал для маленьких діточок. У маленькому містечку мешкають маленькі звірята. Там мешкає й родина рожевих ведмежат: дідусь, бабуся, мама, тато та їх дітки. Щоразу вони весело і дружно вирішуватимуть різноманітні складнощі. Наприклад, в одній із серій найменший ведмедик намалював малюнок, але ніхто не міг відгадати, що ж на ньому зображено. Хлопчик неймовірно засмутився і вже було плакав, адже його талант ніхто не міг розгадати, проте прийшла його сестричка і відгадала зображену тваринку. Мультфільм доступний на ПЛЮСПЛЮС.

Маленьке містечко

Новини по темі