"На цій війні від кохання двох військових зародилася нова душа", — снайперка Євгенія Емеральд повідомила про вагітність

Снайперка Євгенія Емеральд вагітна
Instagram/emerald.evgeniya

Українська захисниця з позивним Жанна Д’Арк чекає на поповнення в родині.

Поділитися:

Українська захисниця, снайперка з позивним Жанна Д’Арк Євгенія Емеральд повідомила, що стане мамою. Радісною новиною дівчина, яка знайшла на війні кохання та нещодавно вийшла заміж, поділилася в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Навчіться бути щасливими під час війни», — снайперка Євгенія Емеральд у ЖВЛ розповіла про захист країни та нове кохання на фронті

Євгенія зізналася, що перші два місяці тримала свою вагітність у секреті. Вона не розповідала про свій стан ні чоловікові, ні командирам і перебувала на війні, продовжуючи захищати українську землю. Однак врешті снайперку замучив токсикоз.

"Коли почалося повномасштабне вторгнення, я дала слово українському народові, що буду на цій війні поки ми не виженемо ворога! І я недотрималась слова… Вибачте мене, друзі. Я так довго не наважувалася сказати… Вагітний снайпер — прям сюр якийсь".

У зв'язку з вагітністю в середені вересня Євгенія покинула бойовий фронт:

"Так сталося, що на цій війні від кохання двох військових зародилася нова душа. Майбутній захисник чи захисниця України. І це була єдина причина, чого в середині вересня я покинула бойовий фронт і перейшла у тиловий фронт", — поділилася майбутня мама.

Євгенія Емеральд

Євгенія Емеральд весілля

Нагадаємо, у День захисників та захисниць України, 14 жовтня, Євгенія Емеральд вийшла заміж за свого коханого, військового Євгена Стипанюка, з яким познайомилася на війні. Пара влаштувала весілля на передовій у Харківській області, а розписав їх генерал ЗСУ.

Більше зворушливих новин читайте у Telegram.

Фото: Instagram/emerald.evgeniya

Новини по темі