На телеканалі ПЛЮСПЛЮС стартує сезон весняних прем’єр

На телеканалі ПЛЮСПЛЮС стартує сезон весняних прем’єр

Читайте, чим потішить глядачів дитячий канал.

Поділитися:

Впродовж весни український дитячий телеканал ПЛЮСПЛЮС потішить глядачів яскравими світовими прем’єрами. Під час сезону телеканал представить три абсолютно нові продукти для українського телеефіру ‒ «Крилаті рятівники», «Зоряна принцеса проти сил зла» й «Неймовірні пригоди Блінкі Білла». Крім того, на екранах вийдуть нові сезони та серії таких захоплюючих мультфільмів як: «Леді Баґ та Супер Кіт», «Ніндзяґо»,  «Качині історії», «Губка Боб Квадратні Штани», «Тобот», «Суперкрила», «Нелла - принцеса-лицар», «Інфініті Надо» та «Артур і мініпути».

«Наша команда докладає надзусиль для того, щоб з кожним наступним сезоном пропонувати глядачеві каналу ПЛЮСПЛЮС ще більше нового і якісного контенту. Сьогодні ми вийшли на рівень, коли за короткий період можемо дозволити транслювати в ефірі одразу декілька достойних світових анімаційних прем’єр. І в майбутньому ми плануємо лише пришвидшувати власний темп», - наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

Березень відкриє французько-корейська прем’єра «Леді Баґ та Супер Кіт».  Двоє підлітків, які вдень закохані один в одного, вночі стають супергероями. Вони працюють разом для спільної мети ‒ захистити своє місто від поганців, але навіть не здогадуються, хто ховається під маскою.

Кадр з мульфільму «Леді Баґ та Супер Кіт»

Продовжить перший місяць весни абсолютна новинка для вітчизняного телеефіру  - канадський мультсеріал «Крилаті рятівники». Пригоди птахів Свіфта, Пенні, Броді й Рода не лише захоплюючі, а й змушують замислитись над питанням добра і зла.

Також на каналі стартують нові серії канадсько-датського дитячого анімаційного серіалу «Ніндзяґо», де на героїв чекатимуть донедавна небачені битви та складні випробовування. Крім того, у березні глядачі зможуть подивитися нові «Качині історії» від Disney, прем’єрні епізоди культового американського мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани», нові серії «Тоботу» та «Супер крил».

Кадр з мульфільму Ніндзяґо

У квітні стартує американський анімаційний мультсеріал «Зоряна принцеса проти Сил Зла» про принцесу Зірку Батерфлай, яка за погану поведінку була вислана батьками із іншого виміру на Землю в родину звичайного підлітка. Разом із ним головна героїня потрапляє у пригоди, проходячи які, з розбещеної дівчинки поступово перетворюється у справжнього друга та сміливого героя.

Кадр з фільму Зоряна принцеса проти Сил Зла

До того ж, у квітні в ефірі стане доступним 2 сезон мультфільму «Нелла - принцеса-лицар». У ньому хоробра Нелла, не зважаючи на свій юний вік, не боїться бути сміливою та приходить на допомогу всім, хто цього потребує. Мультфільм показує позитивний приклад поведінки для дітей. Навіть будучи маленьким, можна бути хоробрим та чинити так, як підказує серце.

Також квітень буде особливим через вихід нового сезону «Інфініті Надо», де Джин, Світанок, Девіс і Сесілья долають всі перешкоди на своєму шляху та приходять один одному на допомогу. А ще другий місяць весни потішить глядачів «Артуром і мініпутами»  - мультфільмом про життя хлопчика, яке змінилось назавжди як тільки він зустрів причудливих маленьких жителів його домашнього саду.

Довершить весну прем’єр «Неймовірні пригоди Блінкі Білла». Це історія про хоробру коалу, який,

аби досягти власної мети та знайти свого батька ‒ здатний подолати всі небезпеки у джунглях.

Новини по темі