На заздрість ворогові: пʼятниця з новим сезоном «Ліги Сміху» та новими серіями «Бункера» на ТЕТ

Дивіться новий сезон Ліги Сміху та нові серії Бункера на ТЕТ

У пʼятницю на ТЕТ покажуть новий випуск «Ліги Сміху» та продовження «Бункера».

Поділитися:

Уже сьогодні, 25 листопада, телеканал ТЕТ допоможе підтримати бойовий дух і підняти настрій — жартуємо до перемоги разом з «Лігою Сміху» та «Бункером».

У четвертому випуску проєкту «Ліга Сміху» о 18:00 покажуть свої виступи команди: «ОГО» з Олександром Пікаловим, «Олег ТБ» з Ігорем Ласточкинім, «Наталі» з Вовою Дантесом і «Володимирський централ з Машею Єфросініною. У конкурсі «Пісня-історія» учасники підготували оригінальні виступи на актуальні теми. А на етапі «Імпровізація» тематикою була «Битва предметів». Чим здивували команди — дивіться на ТЕТ уже сьогодні ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧим зараз займається новий ведучий «Ліги Сміху» на ТЕТ Віктор Розовий

ліга сміху

Нагадуємо, що випуски 9 сезону «Ліги сміху» були відзняті ще до 24 лютого. Зараз вони виходять в ефір, аби глядачі могли зарядитися позитивом та бойовим настроєм. Адже ворогові не забрати в українців почуття гумору, яке допомагає триматися в найскладніші часи.

А одразу після «Ліги Сміху» — о 22:30 дивіться сатирично-патріотичну комедію «Бункер». Проєкт показує та розповідає справжні думки огидних особистостей найгіршої країни на світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без гумору зараз нікуди" — Ігор Ласточкін про новий сезон "Ліги Сміху" на ТЕТ

Бункер

Бункер

Сміємося на заздрість ворогові, тримаємося з «Лігою Сміху» о 18:00 та «Бункером» о 22:30 на телеканалі ТЕТ. 

 

Новини по темі