Наймодніші зимові пуховики, на які варто звернути увагу вже зараз

Зимові жіночі пуховики: Модні тренди 2019/2020
Фото: Barbour

Цієї зими ви будете особливими.

Поділитися:

Вініл, металік, велюр, вельвет — сезон осінь-зима 2019/20 тішить різноманітними варіантами теплого верхнього одягу. Ми зосередилися наймодніших пуховиках, які дозволять вам почуватися тепло та стильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Must-have аксесуар осені: Як носити берет

СТЬОБАНИЙ ПУХОВИК

Цілком можливо, що цього сезону об’єктом вашого бажання стане стьобаний пуховик – більш приталений, гіпероб’ємний або ж із поясом.

Barbour

МЕТАЛІК ТА ВІНІЛ

Дизайнери пропонують додати цьогорічній зимі трохи блиску — вінілового або ж футуристично металічного. Можна віддати перевагу лаконічним моделям пуховиків, які акцентуватимуть увагу саме на своєму відблиску. Або ж обирайте об’ємні, асиметричні фасони, щоб надати своєму образу «космічності».

Mohito

Pepe Jeans

Reserved

МОДНІ ПРИНТИ

Обираючи зимовий одяг, ми часто думаємо про його практичність. У результаті – зупиняємося на темних кольорах. Та пам’ятайте – до вашого гардеробу просяться пуховики модних принтів та кольорів (червона груша, теплий коричневий, оливковий, фуксія). Наприклад, актуальною залишається клітинка та анімалістичний принт.

Mohito

ВЕЛЬВЕТ ТА ВЕЛЮР

Цікавий вигляд мають вельветові пуховики, які також представлені в колекціях модних брендів. А велюрові моделі додадуть вашому образу святковості. До речі, це цікава альтернатива шубі.

Topshop

Reserved

Новини по темі