Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Стася Ровінська розповіли про своїх дітей, декрети та материнство

Ведучі 1+1 – Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Стася Ровінська про те, як вони поєднують кар'єру й материнство

Ведучі 1+1 – Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Стася Ровінська впевнені, що декрет роботі не перешкода.

Поділитися:

Ведучі ТСН – Наталія Мосейчук та Лідія Таран, а також ведуча нового проекту "Твій день" Стася Ровінська розповіли про декрет, як повернулися на роботу та як поєднували кар'єру та материнство. Ексклюзив опублікували в спеціальному випуску журналу «Наталі.Kids».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук поділилася щемливими спогадами про батька та показала особливу світлину

Ведуча ТСН, "Право на владу" і куратор соціального проекту "Право на освіту" Наталія Мосейчук разом з чоловіком Іллею Івановичем (так його називає телезірка), виховує двох синів – 9 річного Матвія і 22-річного Антона.

Соцмережі Наталії Мосейчук

Наталія зізналася: їй непросто поєднувати кар'єру і материнство. Це дуже добре знає її родина, і, звичайно, сумує. Та попри насичений робочий графік Мосейчук завжди в курсі, що нового відбувається у її синів, де вони зараз і чим займаються. Якщо у Матвія і Антона запитати: «Яка у вас мама?», то вони дадуть відповідь, що найкраща в світі:

Мій «верхній» і мій «нижній» (так Наталя називає старшого і молодшого синів - ред.) в один голос скажуть: «Чудова». «Верхній», Антон, буде розповідати, що я хороша, тому що ми багато часу проводили разом, коли він навчався в школі, до 9-го класу робили разом уроки, до ДПА (Державна підсумкова атестація - прим.ред) готувалися і здали на «відмінно». Він здійснив свої мрії, закінчив університет теж на «відмінно», зараз ще один закінчує та працює. Рада, що він реалізується. За мотивацію і швидкість він говорить мені спасибі. А молодший скаже, що я чудова, тому що даю йому багато дитинства, багато настрою, веселощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук разом з зірками 1+1 та маленькими пацієнтами Охматдит відкрили літній майданчик Школи Супергероїв

Наталія додала, що хоч її декрет і закінчився 9 років тому, зараз відчуває, що досі перебуває в ньому. Так само прокидається вночі та дивиться чи вкрита дитина.

Я вийшла на роботу, коли Матвію було чотири з половиною місяці, тому що на  1+1 мене чекали і звали, я потрібна була тут. Йшла в декрет за 10 днів до пологів. Не сиділа з дитиною ні рік, ні два, тому завжди дуже сумую за своїми дітьми   і «верхнім», і «нижнім». Для мене вони завжди малюки.

Колега Наталії, ведуча ТСН і куратор соціального проекту "Здійсни мрію" Лідія Таран виховує 13-річну доньку Василину. Телезірка вважає себе мамою-подружкою, але зізнається, що іноді буває суворою, вмикаючи і тата, і маму в одному флаконі. Таран впевнена, що поєднувати материнство і кар'єру можна. Найголовніше – не стільки кількість, як якість проведеного часу:

Василина у мене вже доросла і в багатьох речах вона досить самостійна. Всі вечори, майже всі, в моєму житті я проводжу з нею. Відчуваю потребу доньки поділитися зі мною, поговорити. І ця потреба  поговорити з мамою  зараз найголовніше в моєму житті. Ми розмовляємо вранці і ввечері. Ми завжди в контакті протягом всього дня. Вона пише мені, де зараз, що робить. Я також їй телефоную.

Соцмережі Лідії Таран

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сказала в ефірі: «Блін Клінтон», – Лідія Таран про невдачі під час випусків ТСН

Декрет, згадує ведуча, проходив легко – працювала до останнього, потім народила Василину і вийшла на підсумкову, щотижневу програму. Зараз Василина досить часто, особливо під час навчального року після уроків приходить до мами на канал. І поки Лідія веде вечірній випуск новин – робить уроки.

Ведуча програми "Твій день" Стася Ровінська, незважаючи на те, що їй тільки 28 років, вже багатодітна мама. Разом з чоловіком Ярославом, виховує трьох дітей – 7-річного Евана, 4-річного Енея і однорічну Емму:

Я роблю все, щоб мої діти знали: вони завжди можуть покластися на батьків, їх не засудять, їм допоможуть, підтримають, і вони не мають боятися нас... Ніщо не може зіпсувати наші стосунки, ні оцінки в школі, ні якісь вчинки. Сім'я це те місце, де вони можуть бути в безпеці, можуть бути спокійні.

Соцмережі Стасі Ровінської

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотосесія, що рятує життя: Стася Ровінська знялася в стилі Болівуд

Після народження дітей Стася завжди швидко поверталася до роботи. І дуже вдячна життю за те, що у неї все складається саме так, як зараз. Нещодавно в її житті з'явився "Твій день" і тепер діти бачать маму і по телевізору.

Новини по темі