Наталія Мосейчук разом з зірками 1+1 та маленькими пацієнтами Охматдит відкрили літній майданчик Школи Супергероїв

Наталія Мосейчук разом з зірками 1+1 та маленькими пацієнтами Охматдит відкрили літній майданчик Школи Супергероїв

Телезірки 1+1 підтримали маленьких пацієнтів Охматдиту та разом посадили полуниці на міні-городику

Поділитися:

1 червня, у День захисту дітей, телеведуча 1+1 та кураторка Право на Освіту Наталія Мосейчук разом з маленькими пацієнтами Охматдиту та ведучою ТСН, кураторкою Здійсни Мрію Лідією Таран, ведучою Твій День Русланою Писанкою, ведучим Сніданок.Вихідний Олександром Поповим відкрили літній майданчик та висадили городик. За всіма тонкощами посадки слідкувала блогер-садовод, експерт Сніданку з 1+1 Антоніна Лесик.

Читайте також: 

Цей майданчик відбудований силами проектів Право на Освіту і Здійсни Мрію, глядачам та партнерами каналу. Облаштований міні футбольним полем, інклюзивними каруселями і навіть перехрестям для вивчення правил дорожнього руху зі справжнім світлофором та пішохідними знаками. На городику вже ростуть малина від Тіни Кароль та “острів спокою” з м’яти, смородина, порічка.

Цьогоріч у літній резиденції працювали всі: найменшому малюку 2 роки, найстаршому учню Школи Супергероїв 17 років, вчителі, батьки і навіть поліцейський. Скоро на учнів Школи Супергероїв з усіх відділень лікарні чекає урожай полуниць та суниць, гороху, перцю, капусти, моркви.

Перший врожай зберуть вже в кінці місяця. Два рази на тиждень тут будуть проводити уроки біології, слідкувати за ростом рослин та прибиратимуть бур’яни.

А на Наталію Мосейчук чекала несподівана зустріч зі школяркою Лізою. Вони познайомились 4 роки тому у педіатричному відділенні. Тоді дівчина була прикута до ліжка та два роки провела у корсеті. Тепер доросла красуня приїхала у Охматдит на реабілітацію та разом з телеведучою висадила полуницю.

«Я хочу, щоб діти, після того як повернулися з лікарняних палат  казали: «Ти знаєш, одного разу я потрапив у лікарню. Так от, ми там саджали город, зрізали м’яту, їли помідори, збирали смородину». Не говорили про пігулки, ліки та крапельниці. Це наша Мета!» — поділилася Наталія Мосейчук.

«Кожна хвилина радості продовжує цим дітям життя і пришвидшує одужання», - зазначила ведуча Твій День Руслана Писанка.
 

«Важливо, щоб дітям було максимально комфортно. Щоб простір нагадував їм дім. Щоб вони відчували дитинство» - поділилась кураторка проекту Здійсни Мрію Лідія Таран.
 

«Ця ініціатива починалася з маленького городика, а зараз виросла у велику резиденцію - освіти і розваг. Таких ініціатив має бути більше по всій країні», - розповів голова наглядової ради ГО Small heart with art Володимир Жовтяк.

 

Новини по темі