Наталія Мосейчук запросила Тіну Кароль до школи Супергероїв

Тіна Кароль завітала до школи Супергероїв

Зірки навчили маленьких пацієнтів мріяти без меж.

Поділитися:

До Дня захисту дітей у школі Супергероїв, що в Охматдит, відбувся Урок мрій з Тіною Кароль та Наталією Мосейчук.

На ньому зірки разом з маленькими пацієнтами говорили про те, як треба вчитися мріяти по-справжньому, бачити широкі горизонти, йти до мети та не здаватися, адже мрія відкриває життєве покликання.

Наталія Мосейчук і фонд Ти не один 1+1 медіа продовжують звертати увагу на реформу створення шкіл у дитячих лікарнях, а також на те, як це допомагає в лікуванні й психологічній підтримці.

Під час терапевтичного уроку говорили, що тільки 10% українських дітлахів, віком від 5 до 12 років плекають мрію про нематеріальні речі. Це мрії без меж. Решта 90% мріють суто про матеріальне – гаджети, іграшки, подорожі. А це не є мрії, це інструменти до мети, по суті просто бажання. Важливо розрізняти і розуміти ці поняття. 

На уроці мрій діти малювали свої ідеї. Вони мріють одужати, стати художником, психологом, співаком, блогером, завести собаку. Наталія Мосейчук та Тіна Кароль теж малювали свої мрії – популярна співачка мріє про Дружбу, а ведуча має спільну мрію з молодшим сином Матвієм – це дім для друзів наших менших з назвою Гав.Няв.

Мрія – це така далека ціль, до якої треба йти покроково. Щодня робити дії назустріч, і, можливо, мрія здійсниться завтра.

«А, може, через 2 тижні чи 10 років. Розповідайте про мрії своїм батькам, усім, кому довіряєте, адже одного разу ваша мрія може здійснитися. І вам зможуть допомогти. Мріяння – перший стимул до того, щоб розпочати велику справу та стати здоровим», – прокоментувала Наталія Мосейчук, куратор соціального проекту Право на освіту.

На згадку про зустріч  у школі Супергероїв Тіна Кароль залишила побажання маленьким мрійникам: Мрій сміливо!

Головна перешкода на шляху до мрії – це страх. Мріяти треба без обмежень, фантазуючи неймовірні сюжети. Головне – вірити в себе, – ділиться своїми порадами Тіна Кароль, чарівниця проекту Здійсни мрію.

Приєдналася до уроку Мрій і відома серед дітей блогерка-художниця – Аня Ломакіна, яка спеціально приїхала зі Львова, щоб навчити дітей малювати їхні мрії і приєднуватися до марафону #моядитячамрія.

Всі ці малюнки обов’язкового полетять до зірок у спеціальному Промені за підтримки Державного космічного агентства.

На урок до класу завітали діти з різних відділень Охматдиту, серед них були Артем Батрак і Юля Ляхоцька – вони давно мріяли зустрітися з Тіною Кароль.  Їхня мрія також здійснилися, адже вони познайомились зі своїм кумиром.

Дуже важливо, щоб до дітей в лікарні приходили вчителі й допомагали їм вчитися та розвиватися. Надихали їх отримувати нові знання, планувати свою майбутню професію.

Після Тіни Кароль до школи Супергероїв завітав ще один гість – юний блогер, син Потапа – Андрій Потапенко, щоб розповісти дітям більше про соцмережі та блоги.

Концепцію Всеукраїнського уроку Мрій розробили найкращі вчителі з ТОП-20 конкурсу Global Teacher Prize Ukraine 2017 разом з командою Освіторії та куратором проекту Право на освіту Наталією Мосейчук.

Взяти за основу розроблений урок та провести його у будь-якій школі України можна на порталі Освіторія за лінком.

Уроки рекомендовані Міністерством освіти і науки України, і за півроку в школах у різних містах відбулося вже понад 7000 таких уроків мрій.

Куратор премії вчителів Наталія Мосейчук, як і минулі два роки оголосила власну номінацію – Вибір серцем. Вона для всіх вчителів, які подадуть заявки, незалежно від ТОП-50 чи ТОП-10.

Подарунком у 2019 році від ведучої для вчителя стане грошова винагорода 70 тисяч гривень та поїздка у Дубай на освітній форум Global Teacher Prize.

Дивися відеосюжет з Уроку Мрій:

Новини по темі