Наталія Мосечук долучилася до благодійного марафону "Сніданку з 1+1"

Наталія Мосечук долучилася до благодійного марафону "Сніданку з 1+1"

Ведуча "ТСН" звернулася до шанувальників у відеозверненні.

Поділитися:

Сьогоднішній ефір "Сніданку з 1+1" відбувся у форматі марафону та був присвячений дитячим мріям та новорічним дивам.

До студії завітали зіркові гості, які принесли ексклюзивні подарунки для продажу на благодійному аукціоні. Всі кошти, виручені від продажу подарунків, підуть на допомогу маленьким пацієнтам Національної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ". У аукціоні взяла участь і ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук.

"Знаєте, я переконана, що вже два роки ми всі живемо двома думками: це наші воїни -там і наші діти – тут. Перші – такі славні, такі мужні. Ми – їхній тил і ми виконуємо роботу тилу, щоб додати їм упевненості. А другі – наша малеча. І ми робимо все, аби ні війна, ні біди дорослих на них не позначилися.


Але є особливі дітлахи. Їхня біда глибша, їхній біль - гостріший. І вони абсолютно беззахисні. Це малята, які мужньо борються із раком крові. Їхня надія – на диво. Але я переконана, що дива – цілком рукотворні. Тому я і вирішила взяти участь у доброчинному новорічному телемарафоні Сніданок з 1+1, що відбудеться у партнерстві із Благодійним фондом Таблеточки. Я презентую свій лот на онлайн-аукціон. Це унікальна екскурсія на канал 1+1. Вашим гідом буду я. Обід, фоторепортаж та сувеніри від 1+1 - додаються. А ще – ви отримуєте щастя, щастя врятувати чиєсь маленьке життя. Зробіть це
" - закликає Наталія Мосейчук.

Стартова ціна лоту – 1000 гривень. Один крок в аукціоні складає 200 гривень - це мінімальна сума, на яку ви можете підіймати вартість лоту. Долучіться до доброї справи: зробіть ставку, запропонуйте найбільшу суму та отримайте ексклюзивний подарунок від зірки.

Ставки приймаються сьогодні до 19:00

Новини по темі