Наталя Мосейчук показала, як виріс її син, і розповіла, про що він мріє

Ведуча разом із сином знялася у ролику, де задіяний найбільший у світі транспортний літак «Мрія».

Поділитися:

Команда мультимедійного проекту  «Моя країна. Прекрасна і незалежна» телеканалу «1+1» та «Першої приватної броварні» випустила нове відео до Дня Незалежності України за участі ведучої «1+1» Наталі Мосейчук та її сина Матвія, а також пивовара і засновника «Першої приватної броварні» Андрія Мацоли і його двох дітей Станіслава та Андрія.

Цікаво, що у відео був задіяний найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак АН-225 «Мрія», створений державним підприємством «Антонов».

Наталя Мосейчук та Андрій Мацола привітали всю країну з Днем Незалежності України та закликали прислухатися до бажань дітей, адже їхні мрії не знають меж, а в очах нового покоління - світ, в якому можливо все.

Під час зйомок ведуча телеканалу «1+1» Наталя Мосейчук розповіла про сміливі прагнення свого сина Матвія:

«Мій син мріє про скейтборд, але це тільки частина великої цілі. За допомогою нового спорядження він хоче навчитися елементам паркуру, стрибкам через перешкоди. Матвій віртуозно стрибає без скейту і хоче вдосконалити свої навички та вийти на новий рівень. Ми з захватом чекаємо, як це йому вдасться, але намагаємося відтягнути цей момент: дуже переживаємо за розбиті колінця», - поділилась ведуча.

Своєю чергою Андрій Мацола розповів про мрії своїх синів, які взяли участь у зйомках, Андрія та Стаса:

«Нашому Андрію лише 4 роки. Зараз він мріє стати лікарем і вже лікує свої іграшки. Завдяки цьому прагненню та першим знанням про професію він, наприклад, не боїться уколів. В такому віці мрії швидко змінюються - на зйомках ролика літак «Мрія» так вразив Андрія, що він захотів стати пілотом.

Стас захоплюються футболом. Кілька разів на тиждень він тренується в спортивному клубі, на канікулах їздить до футбольного табору, а у вільний час відпрацьовує удари у дворі. Також він вболіває за українську збірну. Дивлячись на його наполегливість та старання, я думаю, що Стас вже зробив свій перший серйозний вибір у житті. Насправді, дитячі мрії - наше майбутнє. Від того, про що мріють наші діти зараз, безпосередньо залежить, в якій країні ми будемо жити через 20 років. Дуже важливо навчити дітей мріяти про правильні речі, і з дитинства показувати на конкретних прикладах, що мрії обов’язково здійснюються», - сказав Андрій Мацола.

Нагадаємо, мультимедійний проект «Моя країна. Прекрасна і незалежна» був відзначений премією «Телетріумф-2016» – він став переможцем у номінації «Ефірне промо/промо-кампанія». У другому сезоні глядачі мають змогу не тільки побачити вражаючі кадри, зняті з висоти пташиного польоту, але і самостійно обирати ракурс локації та подивитися на неї у форматі 360° на digital-платформі «Моєї країни».

Новини по темі