Найміцніші зіркові шлюби (ВІДЕО)

Найміцніші зіркові шлюби (ВІДЕО)

Деякі зіркові пари вражають силою почуттів

Поділитися:

Минулого року Адріано Челентано та Клаудія Морі відсвяткували 50-ту річницю подружнього життя. Том Хенкс і його дружина Ріта Уілсон разом вже 27 років. А Дені де Віто та акторка Рея Перлман - 35 років! Ці зіркові пари знають, що таке міцна сім'я і справжня любов!

Найкрасивіша пара Італії!

Адріано Челентано та Клаудія Морі разом вже півсторіччя! Актори познайомились на зйомках фільму "Якийсь дивний тип". І, до речі, тривалий час Клавдія саме так і називала коханого! Адже той у неї одразу шалено закохався. Норовлива ж італійка не вірила, що наміри красунчика серйозні.

Чим переконав кохану Адріано, невідомо, та менше. ніж за рік, вони одружилися. Заради сімейного благополуччя Клаудія пішла з кіно, і стала для свого коханого не лише дружиною, а й найкращим другом. Журналісти часто звинувачували гарячого італійця у інтрижках, та на всі нападки дружина Адріано Челентано відповідала - мені все одно, що ви кажете. Я знаю одне - зі мною найкращий чоловік на планеті.

Абсолютна ідилія!

Комедіант Денні де Віто та акторка Рея Перлман разом вже 35 років. Закохані одружились ще коли про актора Денні де Віто ніхто і не знав. До речі, саме Рея свого часу допомогла коханому стати відомим та позбутися комплексу, адже зріст Денні усього 152 см. "Із такими даними до зірок тобі не дістати!" - Казали йому на кастингах, а він відповідав "Свою зірку я вже маю". Зараз пухкенького, низенького, але дуже веселого актора Денні де Віто люблять в усьому світі. А головне - вдома.

Історія їхнього кохання, ніби сценарій голівудського фільму! 

Том Хенкс і його дружина Рита Вілсон разом вже 27 років. Вони познайомились на вечірці і одразу закохались. Але Том був одруженим, тож ідилії не сталося. Аби бути з любим Хенксом, Риті довелося чекати три роки. Як виявилося, не даремно. У шлюбі Рита підтримувала Тома в будь-яких його починаннях. Він же скасував усі зйомки, коли дружина захворіла на рак і щохвилини був поруч. Пізніше Рита сказала журналістам - саме любов  Хенкса допомогла їй одужати. За довгі роки Том Хенкс і його дружина здолали багато чого, та і досі дивляться одне на одного із ніжністю.

Детальніше - у Зірковому дайджесті онлайн:

Новини по темі