Назвали імена півфіналістів Національного відбору на «Євробачення 2017»

Імена півфіналістів Національного відбору на Євробачення 2017
instagram.com/tonya_matvienko

24 учасники боротимуться за право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі.

Поділитися:

Організатори Національного відбору на «Євробачення» визначили імена виконавців і музичних гуртів, які виступатимуть у півфіналі. 4-го лютого у прямому ефірі 24 учасники боротимуться за право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі.

Як зазначає музичний продюсер Костянтин Меладзе, відбір учасників цього року виявився цікавим, насиченим і дуже складним:

У минулому році нами була задана висока планка, опускати яку не можна. Ми вибирали артистів, орієнтуючись не тільки на якість їх музики, але і на різноманітність стилів і навіть епатажність.

За словами Костянтина Меладзе, серед півфіналістів є дуже імениті музиканти, а є ті, для кого це буде перший крок на шляху до популярності.

Серед найвідоміших музикантів – учасники шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Ілларія й Анастасія Прудіус, а також українські гурти Green Grey, Vivienne Mort, O.Torvald і Panivalkova.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сукні Осадча і Джамала вибрали для Best Fashion Awards

Переможцем онлайн-голосування став KUZNETSOV, якого підтримали 11820 людей. 

Локацією національного відбору стане Палац культури «КПІ». Оцінювати конкурсантів буде композитор Костянтин Меладзе і переможниця «Євробачення 2016» та зірковий тренер «Голос країни 7» Джамала. Ім'я третього члена журі досі тримають у таємниці.

У п’ятницю, 20 січня, відбудеться жеребкування, в ході якого визначиться порядок виступів артистів під час трьох півфіналів: 4, 11 і 18 лютого. Купити кивтки можна за посиланням.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, скільки грошей витратить Україна на проведення Євробачення 2017.

Новини по темі