Джамала презентувала містичну пісню з гуртом «ДахаБраха»

Тренер «Голос країни» представила композицію «Заманили».

Поділитися:

Пісня Джамали стала саундтреком до фільму про революціонерку31 жовтня тренер сьомого сезону «Голос країни» Джамала презентувала містичну пісню «Заманили». Нову композиція співачка записала спільно з етно-хаос гуртом «ДахаБраха». Символічно, що пісню презентували саме на Хелловін, який святкують у ніч з 31 жовтня на 1 листопада, адже вона має містичне звучання.

Слова пісні написала сама Джамала, а музика народилася в результаті шестигодинного джему співачки та гурту «ДахаБраха». На своїй сторінці в соцмережі співачка розповіла, що музиканти давно стежили за творчістю одне одного. «ДахаБраха» запропонували поджемити і подивитися, що з цього вийде.

Це був дуже цікавий досвід, процес нас відразу захопив. У нас було буквально дві репетиції, на яких і оформилася композиція «Заманили».

«ДахаБраха» додали фрагмент народної пісні «На добраніч, Галю», в якій фігурують персонажі української міфології. Окрім цього, зірковий тренер каже, що у композиції багато символів.

Пісня «Заманили», на думку Джамали, дуже актуальна сьогодні. Адже людина завжди повинна обирати між темрявою і світлом.

У житті багато спокус, яким легко піддатися. Але якщо в тебе сильне почуття правди, темна сторона тебе не зможе спокусити. А той, хто не витримує випробувань долі, піддається спокусі, того «заманили».

Пісня вийшла одразу в двох версіях – Original та Morphom version. Саундпродюсером original версії синглу виступив Юрій Хусточка, один із засновників гуртів Океан Ельзи, Esthetic Education, Millionkopek та ін. Саундпродюсером другої версії виступив Роман Черенов, лідер електронного проекту Morphom.

Новини по темі