Названо ім'я найсексуальнішого чоловіка планети

Оголошено найсексуальнішого чоловіка світу (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

Від його пісень по шкірі мурахи.

Поділитися:

Нещодавно світ облетіла новина про найкрасивішу жінку — почесне звання отримала володарка «еталонних» рис обличчя . Водночас її можна назвати й однією з найсексуальніших, адже 23-річна американка часто підкреслює фігуру

А вчора журнал People оголосив ім’я чоловіка, сексуальності якого немає рівних на планеті (втім, лише на думку мешканців США). Найгарячішим від усіх видання визнало 40-річного співака Джона Ледженда

Саме він став головним героєм нового випуску та прикрасив відразу дві обкладинки. На першій Джон у вологій сорочці вилазить із басейну, а на другій — приміряє стильний костюм. 

Фото: People, Dough Inglish

Музикант зізнався, що звістка про титул найсексуальнішого надихнула, але й налякала. Він переконаний — тепер усі будуть його «розбирати по шматочках», щоб упевнитися, чи гідний він такого гучного звання.    

Нагадаємо, Джон Ледженд — один із основних представників напряму нео-соула в сучасному ритм-н-блюзі. За свій дебютний альбом у 2004 році співак отримав п'ять премій «Греммі»

Навіть якщо тобі здається, що ти вперше чуєш ім’я музиканта, у нього справді чимало всесвітньо відомих хітів. До прикладу — All of Me (2013): 

Торік найгарячішим чоловіком за версією People став британський актор Ідріс Ельба. Також у різні часи титул отримували Дуейн Джонсон, Девід Бекхем, Кріс Гемсворт, Бредлі Купер, Раян Рейнольдс та Джонні Депп. 

Хай там як, але українці також не поступаються ані вродою, ані мужністю. Про це свідчить рейтинг найсексуальніших націй, у якому ми обійшли 49 (!) країн:

Не пропусти й інші цікаві новини:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі