Названо найкращу акторку десятиліття

Названо найкращу акторку десятиліття | Новини кіно | 1+1
Фото: Getty Images

Неочікувано!

Поділитися:

Чергове десятиліття добігає кінця. Напередодні 2020 багатьом кортить відновити у пам'яті особливі моменти минулого. Заразом відомі світові діячі отримують заслужені нагороди за кропітку роботу впродовж десяти років. Однією з таких стала 29-річна американська акторка Крістен Стюарт.

Фото: Getty Images

Річ у тому, що голлівудська асоціація кінокритиків визначила найкращу акторку десятиліття. Незважаючи на свою молодість, нею стала саме Крістен. Зазначимо, зірка отримала омріяну популярність завдяки ролі Белли Свон у підлітковій вампірській сазі «Сутінки». 

Протягом останніх десяти років Стюарт знялась у таких успішних кінострічках, як «Світське життя», «Персональний покупець», «Помста Лізі Борден». Вона також була членом журі 71-го Каннського кінофестивалю і отримала почесну нагороду Talent Award на фестивалі американського кіно в Довілі. Однією з останніх робіт акторки став ремейк «Ангелів Чарлі».

Безсумнівно, Крістер Стюарт — один із символів десятиліття, що минає. Та чи можна вважати її найкращою, коли є оскароносні акторки Емма Стоун та Віола Девіс, а також Джуліанн Мур, чия кар'єра переживає відродження? Обирають своїх фаворитів користувачі соцмереж, а що скажеш ти? 

Нагадуємо, сайт 1plus1.ua регулярно готує для тебе цікаві кінодобірки для затишного вечора. Знайдеш декілька нижче: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі