Не пропустіть : 4 фільми, які варто подивитися на 1+1 Україна у ці вихідні

Фільми на вихідні, які можна подивитися на 1+1 Україна
Freepik

Добірка цікавих фільмів на вихідні на 1+1 Україна.

Поділитися:

Проведіть вихідні цікаво в компанії рідних або друзів за переглядом художніх та історичних картин на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Воля або смерть”: “1+1 Україна” покаже документальний фільм про воїнів, які боронять один з найважчих напрямків Східного фронту

"Таємниці великих українців. Симон Петлюра"

Цієї суботи о 22:40 відбудеться показ розслідування "Таємниці великих українців. Симон Петлюра", у якому розкриється таємниця вбивства відомого українського діяча.

Таємниці великих українців. Симон Петлюра - 1+1

"Таємниці великих українців. Іван Мазепа"

В суботу о 23:40 глядачі зможуть зануритися в історію відомого українського гетьмана. У цьому розслідуванні Акім Галімов і команда "Україна. Повернення історії" розповіли про величезні статки та скарби Івана Мазепи.

Фільми на вихідні - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “ЖВЛ представляє”: Тімур Мірошниченко щодня розповідатиме про зірок у “Сніданку з 1+1”

"Форма води"

В неділю о 19:00 глядачі "1+1 Україна" зможуть насолодитися драматичним фільмом від Ґільєрмо Дель Торо "Форма води". Події картини розгортаються в Америці 1960-х років, в період "холодної війни". Життя працівниць урядової лабораторії Елізи та Зельди змінюється, коли вони дізнаються про секретний експеримент.

Фільм Форма води дивитися - 1+1

"Врятувати рядового Раяна"

А вже о 21:20 Том Генкс і Метт Деймон вражатимуть українців у військовій драмі "Врятувати рядового Раяна". За сюжетом, після висадки в Нормандії капітан Джон Міллер веде групу солдатів у тил ворога, щоб знайти десантника, троє братів якого загинули в бою.

фільм врятувати радового раяна - 1+1

Новини по темі