Культова трилогія що стала класикою: які фільми покажуть цієї неділі на 1+1 Україна

Не пропустіть цієї неділі 13 жовтня на 1+1 Україна культова трилогія Назад у майбутнє

Легендарна фантастична трилогія Назад у майбутнє від Роберта Земекіса на 1+1 Україна вже цієї неділі, 13 жовтня

Поділитися:

Цієї неділі о 12.00 на вас чекає захоплива історія Марті МакФлая, що мандрує часом і рятує світ разом зі своїм компаньйоном - ученим Доком Брауном. Культова франшиза Роберта Земекіса Назад у майбутнє, що стала класикою, перенесе вас у фантастичну пригоду разом із 1+1 Україна.

12.00 - Назад у майбутнє

Марті МакФлай - звичайний підліток із проблемами в школі та сім'ї, який товаришує з ексцентричним ученим Доктором Емметом Брауном. Док винаходить машину часу на базі автомобіля DeLorean. Через непередбачувані обставини Марті випадково переноситься в минуле на 30 років. Там він стикається з безліччю труднощів, які ставлять під загрозу його власне існування. Марті мусить знайти спосіб повернутися додому, не порушивши плин часу та не змінюючи долі людей, яких зустрічає.

назад у майбутнє

14.15 - Назад у майбутнє 2

Це друга частина культової трилогії, яка продовжує пригоди Марті Макфлая та його друга, винахідника Дока Брауна. Після того, як їм вдалося змінити минуле, герої вирушають у майбутнє, щоб запобігти новим проблемам. Однак навіть найменші зміни в часовому континуумі можуть мати катастрофічні наслідки, і тепер вони мають виправити помилки, які можуть знищити їхнє сьогодення.

назад у майбутнє

16.40 - Назад у майбутнє 3

Третя частина культової трилогії продовжує пригоди Марті МакФлая та доктора Еммета Брауна, які тепер опиняються на Дикому Заході у 1885 році. Марті мусить повернути свого друга додому, одночасно намагаючись уникнути смертельної дуелі з місцевим бандитом. Сповнений гумору, неочікуваних поворотів і духу пригод, цей фільм завершує історію подорожей у часі з неочікуваними розв'язками.

назад у майбутнє

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ніна була ревнива, але і я давав приводи»: чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар у студії Говорить вся країна вперше розкрив справжню причину їхнього розставання

Новини по темі