«Ніна була ревнива, але і я давав приводи»: чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар у студії Говорить вся країна вперше розкрив справжню причину їх розставання

Говорить вся країна
19:00
У Говорить вся країна чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар відверто розповів подробиці їхнього розлучення

У Говорить вся країна чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар відверто розповів подробиці їхнього розлучення

Поділитися:

Чоловік Ніни Матвієнко - Петро майже 60 років тому обрав дівчину Ніну за дружину й уперше у студії Говорить вся країна повідав історію їхнього кохання.

Чоловік закохався в голос Ніни з того моменту, як почув його на радіо, а згодом потрапив в одну компанію з Ніною і зізнався їй у своїх почуттях. Пара одружилася 1971 року, та після довгих років спільного життя, у них почалися конфлікти.

ніна матвієнко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли мами не стало, я зрозуміла, що була щасливою»: Тоня Матвієнко зі сльозами на очах розповіла, як минув рік без Ніни Митрофанівни

Ще за життя співачка зізнавалася, що деякі вчинки чоловіка її обурювали. Відсвяткувавши золоте весілля - 50 років разом, пара розірвала стосунки. Очевидно останньою краплею, за словами Ніни, стало те, що Петро забув про ювілей і не привітав дружину. А сам Петро каже, що розійшлися вони через ревнощі дружини:

«Сім'я була щаслива, єдине, що Ніна така ревнива була - це страх. Може і я давав приводи, бо завжди любив з дівчатами пожартувати, але вона цього не розуміла»

Але Петро зазначає, що таки вважає свій вчинок зрадою:

«Я сподівався, що це станеться легко. Але і про зраду тут можна говорити. Коли ти пішов - це вже зрада»

Втім, подружжя продовжило підтримувати одне одного, а Ніна навіть оплатила чоловікові операцію, та доглядала за ним у важкий період:

«Ніна мене виходила, а сама пішла з життя».

Дивіться оновлене токшоу Говорить вся країна на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 19:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«Вона мене просила, щоб я не зірвалась»: Тоня Матвієнко поділилась спогадами про маму і відверто розповіла про її настанови перед смертю

Новини по темі