“Не так я собі уявляла підготовку до НМТ старшої дитини. Але живемо в інші часи”: 17-річний син Марічки Падалко зібрав свій перший FPV-дрон

Син Марічки Падалко створив свій перший FPV-дрон: реакція зіркової мами
1+1

Син Марічки Падалко створив свій перший FPV-дрон: реакція зіркової мами.

Поділитися:

Син ведучої ТСН та “1+1 Марафон” Марічки Падалко, одинадцятикласник Михайло, зібрав свій перший FPV-дрон для ЗСУ та поділився світлинами процесу в соціальних мережах. 

дрон

У дописі хлопець розповів, що записався на безкоштовний онлайн-курс «Народний FPV»‎, організований у рамках проєкту технологічної мілітаризації українського суспільства “Victory Drones”. Закупівлею деталей, збіркою та тестуванням займався самостійно, згідно з наданими у курсі матеріалами. 

“Я майже не маю сумнівів, що мені та моєму поколінню доведеться брати активну участь у боротьбі за незалежність, тому дуже раджу усім дізнаватись, навчатись та опановувати технології. Зараз є багато для цього можливостей… Усвідомлюйтесь, допомагайте, навчайтесь та готуйтесь”, зазначив на своїй Facebook сторінці хлопець.

дрон

Михайло активно бере участь у волонтерській діяльності: долучається до зборів, благодійних акцій та заходів, зокрема на підтримку підрозділу його тата – Єгора Соболєва, що захищав київський аеропорт «Жуляни» та брав безпосередню участь в боях за Ірпінь навесні 2022 року, а зараз воює на запорізькому напрямку, де керує взводом безпілотників. Михайло прагне максимально підсилювати обороноздатність країни й допомагати військовим безпосередньо.

Марічка Падалко одразу відреагувала на здобутки сина, поділившись дописом у соціальних мережах. Ведуча написала:

“Не так я собі уявляла підготовку до ЗНО чи НМТ старшої дитини. Але живемо в інші часи…”

дрон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі