Неля Шовкопляс розсекретила свою новорічну мрію за лаштунками проєкту "Різдво. Ти не один"

Неля Шовкопляс розповіла про свою новорічну мрію

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс зізналася, про що мріє у новому році.

Поділитися:

24 грудня о 21:00 на глядачів чекає особливий Святвечір з проєктом "Різдво. Ти не один" на телеканалі "1+1 Україна". Улюблені ведучі, українські артисти та герої нового часу зберуться разом, аби створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця в непростий для країни час. Редакція сайту 1+1 побувала на зйомках проєкту, які проходили на території Софійського Собору. Ми поспілкувалися з ведучою "Сніданку з 1+1" Нелею Шовкопляс, яка разом з колегами радуватиме українців напередодні Різдва.

Неля Шовкопляс розповіла, яка її улюблена різдвяна пісня:

"Звичайно, це "Щедрик" Миколи Леонтовича. Окрім наших традиційних українських колядок, це перше, що одразу приходить в голову. Це символ Різдва, мелодія, яка об'єднує людей з усіх куточків світу. Вона приносить радість і тепло".

Неля Шовкопляс про Різдво та новорічні плани

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками "Різдво. Ти не один": DOROFEEVA, Неля Шовкопляс, KAZKA про різдвяні традиції та побажання українцям

Також ведуча "Сніданку з 1+1" зізналася, що попередні та цей рік навчили її жити в моменті. Глобальних планів на 2024-й вона не має, проте мріє про другу вищу освіту.

"Я або розучилася планувати, або просто не бачу в цьому сенсу. Є сьогодні день — живемо, що буде завтра — невідомо. Глобальних планів в мене немає. Єдине, періодично думаю отримати для себе другу вищу освіту, психологічну. Не знаю, буде це наступного року чи ні. Наразі в перспективі проводити більше часу з дітьми, близькими, якомога частіше їздити до батьків на Схід, жити тут і зараз. Звичайно, всім хочеться перемоги. І ми всі в це віримо", — зізналася Неля.

Неля Шовкопляс

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські дизайнери, старовинні прикраси та автентична гуцульська гуня: як сучасність та традиція поєднались у образах зірок проєкту “Різдво. Ти не Один”

Дивіться святковий проєкт "Різдво. Ти не один” 24 грудня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”, на телеканалі ТЕТ та платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.