Нічний жах Біллі Айліш надихнув її на нову пісню (слухай аудіо)

Нічний жах Біллі Айліш надихнув її на нову пісню (слухай аудіо) | 1+1
Фото: Getty Images

Вмикай трек і дізнайся, що так вразило співачку.

Поділитися:

Співачка Біллі Айліш володіє особливою манерою співу, а її музику легко впізнати у плейлисті з перших нот. Та вочевидь, вона не збирається зациклюватись: цього тижня зірка пообіцяла фанатам дещо новеньке. Біллі готувала трек, який, за її словами, матиме інше звучання, аніж уся її музика.

Пообіцяла – зробила! Сьогодні вночі співачка випустила пісню Everything I Wanted – і вона справді не схожа на все те, що ми чули від Біллі раніше. Вмикай відео:

Дещо сумний трек співачка присвятила своєму брату Фіннеасу. Його Айліш вважає своєю найближчою людиною. В одному з інтерв’ю Біллі зізналася, що на цю роботу її надихнув нічний жах.

«Ця пісня про стосунки брата й сестри – тобто мене з Фіннеасом. Ми почали писати її, коли мені наснився сон: у ньому я вбила себе, але нікому не було шкода. Усі мої найкращі друзі й колеги після моєї смерті говорили, що я їм ніколи не подобалася. Фанам було однаково, а в інтернеті про мою смерть навіть ніхто не згадав», – поділилася Айліш.

У тому ж сні зірка побачила відомий міст «Золота Брама» поблизу Сан-Франциско, який ще називають мостом самогубців. Саме він і зображений на обкладинці треку.

Фото: instagram/billieeilish

Нагадаємо, два місяці тому Біллі Айліш випустила на пісню All the good girls go to hell. Відтоді відео назбирало понад 80 мільйонів переглядів на YouTube!

А якщо тобі цікаво, як хіт співачки залунав би голосом президента Америки Дональда Трампа – мерщій дивись відео:

Найцікавіше про Біллі Айліш:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі