Ніколь Кідман кардинально змінила зачіску (фото)

Ніколь Кідман змінила зачіску
gettyimages.com

Акторка знялась у вишуканій фотосесії для відомого глянцю.

Поділитися:

Австралійсько-американська акторка Ніколь Кідман вже вдесяте прикрасила обкладинку відомого глянцю Vanity Fair. Світлинами із фотосесії зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram. 

На знімках зірка здивувала новою зачіскою - Ніколь позує із зовсім коротким волоссям. На ній елегантні вбрання від найвідоміших світових брендів: Gucci, Prada, Givenchy, Chloe та неймовірних прикрасах Chopard і Tiffany&Co. Гортайте галерею!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Ніколь Кідман також дала ексклюзивне інтерв'ю виданню Vanity Fair, у якому розповіла більше про стосунки з дітьми, чоловіком й зйомки у серіалі «Велика маленька брехня». Зірка зізналася, що найбільше любить проводити вільний час за межами Голлівуду. Разом із чоловіком, музикантом Кітом Урбаном й дітьми - 10-річною Сандей Роуз та 8-річною Фейт Маргарет - вона проживає у Нешвіллі. 

«У моїх дітей немає телефону, і я не дозволяю їм користуватися Instagram. Я намагаюся зберегти якісь межі. Старша донька вже проявляє інтерес до того, щоб піти по моїх стопах і стати акторкою, але я не хочу змушувати дітей йти в цьому напрямку. Ні в якому разі не треба змушувати їх щось робити. Ви можете лише підштовхнути їх, але мотивація - дійсно складна річ. Ніхто не мотивував мене бути акторкою, навпаки, мене намагалися всіляко утримати від цього кроку», - поділилася Ніколь. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Ніколь Кідман замилувала поцілунком з чоловіком (фото)

Крім того, акторка розповіла про свої стосунки з дітьми з минулого шлюбу із Томом Крузом. Виявляється, Ніколь зовсім не спілкується з 26-річною Беллою і 24-річним Коннором. Річ у тому, що діти перебувають у секті свого тата із саєнтології. Подейкують, що це вірування й стало причиною розлучення Тома і Ніколь. Варто зауважити, що Том Круз не спілкується зі своєю донькою Сурі від шлюбу з акторкою Кеті Голмс, бо вона не підтримує батька у релігійних питаннях. 

Белла живе недалеко від Лондону. Знаєте, вона справді почувається англійкою. Ми жили там під час зйомок фільму «З широко закритими очима», «Місія нездійсненна» і «Портрет леді». У них обох був англійський акцент, коли вони були маленькими, - розповіла Ніколь. 

Ніколь Кідман розповіла про зйомки у другому сезоні серіалу «Велика маленька брехня», прем'єра якого запланована вже на червень цього року. Відомо, що у серіалі зніметься такого легендарна акторка Меріл Стріп. 

Чи можете ви уявити, що ми будемо ходити на вечерю з Меріл щотижня? І слухати її історії! - поділилася враженнями акторка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився трейлер другого сезону серіалу «Велика маленька брехня»

Новини по темі