NK відкрила церемонію Latin American Music Awards номером у підтримку України

NK заспівала хіт Black Eyed Peas на підтримку України на Latin American Music Awards
Getty Images

Настя Каменських відкрила церемонію Latin American Music Awards

Поділитися:

Українська співачка Настя Каменських, що виступає під сценічним псевдонімом NK, відкрила церемонію Latin American Music Awards у Лас-Вегасі. Вона заспівала із гуртом The Black Eyed Peas та латиноамериканськими зірками пісню "Where is the love".

Настя КаменськихФото: Getty Images

"Цьогорічна Latin American Music Awards була присвячена миру і розпочалась з пісні «Where is the love», що закликає до відновленню миру в Україні. Я неймовірно вдячна The Black Eyed Peas, що цей трек сьогодні виражав солідарність з Україною. Я неймовірно вдячна всім артистам, які приєднались до цього виступу, вдячна організаторам премії за солідарність з Україною. Ви не представляете наскільки це важливо для нас, українців", — написала співачка у своєму Instagram.

Настя КаменськихФото: Getty Images

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Потап та співачка NK презентували патріотичну пісню "Я — Україна", яку присвятила Батьківщині (відео)

Співачка закликала до миру та виступила з промовою:

"Кожна нація має право жити незалежно. Кожне місто має право на повну безпеку. Всі ми маємо право жити під мирним небом. Ми всі маємо право на щастя і на свободу. І це те чому, це те, за що Україна бореться зараз. Це те, про що ми просимо вас. Захистити нас, підтримуючи Україну. Прямо зараз, те, що коїться в моїй країні, це не просто страшна війна. росія чинить геноцид проти українців. І не не повинно лишитися непокараним. Якби ви тільки знали, наскільки гарна моя країна! Які прості, щирі та талановиті люди живуть там. І як вони слухають і люблять вашу латинську музику. Maluma зібрав величезний Палац спорту в Києві.

Я мала можливість відкрити його концерт. І побачити, як його шанувальники співають разом із ним. Rosalia знімала свій відеокліп у Києві і працювала з українським продакшеном. Bad Bunny... хлопці та дівчата слухають твою музику, коли їдуть в авто. Вони не розуміють жодного слова, але вони почуваються добре в той момент, тому що музика не має кордонів. Те, що вони чують зараз, це грім бомб. Ми не можемо дозволити, щоб міста руйнували і жертви перетворювались просто на статистику. Будь ласка, не дозволимо війні в Україні стати чимось "звичайним". Війна не має місця в звичайному світі. Благаю вас, не забувайте про мою країну, говоріть про неї, підтримуйте її як тільки можете, тому що свобода зараз має інше ім'я. Свобода це "Україна". Слава Україні"

NKФото: Getty Images

Новини по темі