Новий Місяць у лютому 2022: коли буде та що не можна робити в Молодик

Коли Новий місяць у лютому 2022 року: що не можна робити
Pexels/Aziz Sıtkı Eskin

Коли настане Молодик у лютому 2022 року?

Поділитися:

Місячний цикл складається з чотирьох фаз за місячним календарем, які пов'язані з положенням Місяця відносно Сонця. Новий Місяць, який ще називають Молодик — це поєднання Місяця і Сонця, тоді як Повня — це їх протистояння. Під час Нового місяця енергії ще дуже мало, тому не варто починати ніяких нових справ, лише планувати. 

Коли Новий місяць у лютому 2022 року

Новий Місяць (Молодик) настане 1 лютого о 7:47 за Києвом. Триватиме він цього місяця не довго: лише до 8:15, однак його енергії впливатимуть на увесь день 1 лютого. У першу годину першого місячного дня дуже сприятливо планувати наступний місяць. Це добре робити у кожну першу місячну добу, окрім тих, що співпадають з Сонячним затемненням або дотичні до коридорів затемнення. У Новий місяць, що настає у період ретроградного Меркурія планувати теж необхідно з великою обережністю і лише у тих сферах, для яких сприятливий ретромеркурій. 

У день Нового Місяця, він же — перший місячний день відбувається очищення. На духовному рівні — це період примирення із собою та оточуючими, усвідомлення свого місця у світі, звернення до традицій, історії. Цей час ідеально підходить для формування творчих задумів та планів. Не підживлюйте негативні думки, вони також можуть втілитись у життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

Що не можна робити у Новий Місяць

У період Молодика люди на спаді життєвої активності та схильні до негативних думок, а отже, день несприятливий для початку нової роботи, реалізації нових задумів. Не можна перевтомлюватися, день складний фізично. Несприятливі також алкоголь, куріння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на лютий 2022 для всіх знаків зодіаку: на кого чекає кохання, а на кого – розчарування

Що робити у Молодик 2022

►Сприятливо дотримуватися дієти, голоду
►Очищення вогнем: біля багаття, біля каміна, запалити свічки
►День сприятливий для позбавлення від шкідливих звичок та складання планів на майбутнє

Що віщують нам зорі цього тижня – дивіться поради ведичного астролога:

Новини по темі