Коли Молодик 2021: що чекати від цього явища і кого чекають зміни в житті?

Коли Молодик 2021: що від нього очікувати

Молодик або новий місяць — важлива астрологічна подія. Що від неї варто очікувати та кому потрібно бути готовим до важливих рішень протягом року?

Поділитися:

Будь-який Молодик — це з'єднання Сонця і Місяця в певному градусі і знаку, на цей раз 14 градусів Терезів. Воно як би програмує ваші події на місяць вперед. До речі, найсильнішим моментом для планування справ на місяць вперед є якраз перша година від точного Молодика. Детальніше розказує астрологиня Олена Осипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій вже з понеділка: на що впливає, як проявляється і як спланувати важливі справи

Коли Молодик 2021?

Молодик — це фаза Місяця, коли вона знаходиться між Землею і Сонцем приблизно на одній прямій з ними. Це станеться 6 жовтня в 14:07 за київським часом. Таким чином, з 14:07 стартує перший Місячний день.

Що потрібно робити в момент Молодика?

В Молодик слід бути максимально сконцентрованими, так що по можливості звільніть цей час. За півгодини-годину до явища почніть формувати у себе в голові думки про подяки за уроки минулого, а в душі постарайтеся відчути гарні почуття. Вибачте тих, кого було складно пробачити, залиште у себе в пам'яті лише найкращі спогади. Молодик слід провести тільки в стані подяки і надії. Так само, як уже було сказано, протягом години після 14:07 найкраще зайнятися плануванням справ наперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше, а кого очікують неприємності

Перший тиждень після нового Місяця буде дуже гарним для різних ініціатив, тільки обирайте найкращий день за астрологічним календарем. Проте через ретроградний Меркурій до 20 жовтня вас чекає період гальмування і низької швидкості. Але це нам дається для того, щоб ми знайшли час для більш важливих справ, а перш за все для самих себе. Проведіть гарне внутрішнє і зовнішнє прибирання: розкладіть все по поличках, переглянете свої плани, приведіть в порядок своє здоров'я, помиріться зі своїми рідними людьми, закінчите давно розпочаті справи, полагодите необхідну техніку, навчиться жити в мирі та гармонії з собою і своїми близькими, рідними людьми. Потім, після 20 жовтня, можна почати активніше розвивати свої справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на жовтень 2021: сприятливі та несприятливі дні для осіннього наведення краси

Молодик: кого чекають зміни в житті

Це явище може внести вагомі корективний в життя тих, хто святкуватиме свої Дні народження в такі дати:

  • З 3 по 9 жовтня: ви будете в шоці від того, що з вами станеться. Швидше за все, це буде те, що кардинально змінить хід всіх подій.
  • з 31 березня по 6 квітня: Сонце, Місяць і Марс як би підштовхнуть вас до важливого вибору.
  • з 2 по 8 липня: постарайтеся вирішити важливі питання, особливо ті, які вас мучать.
  • з 31 грудня по 6 січня: будьте уважні до знаків навколо: дійте продумано і все вийде.

Астролог Розалія Романова віщує не тільки те, що нас чекає найближчим часом, а також може розповісти про кохання! Дивіться, у кого на паркеті "Танців з зірками" будуть романтичні відносини:

Новини по темі