Новий тренд в догляді за обличчям: Що таке мультимаскінг

Що таке мультимаскінг
@lydiaemillen

Усе про новий б’юті-лайфхак, що допоможе зробити шкіру здоровою та сяючою.

Поділитися:

Що таке мультимаскінг? 

Термін «мультимаскінг» з’явився у б’юті-індустрії ще на початку 2000-х, але застосовувався лише в косметології. Тепер таким методом в догляді за шкірою можна користуватися, не виходячи з дому. Домашній мультимаскінг особливо допоможе жінкам із комбінованою шкірою, адже його суть полягає у боротьбі одразу з декількома проблемами. Таким чином, ти наносиш різні засоби в догляді за шкірою на певні зони обличчя – Т-зона, щоки і ділянка шкіри під очима. 

@alina_frendiy

Як працює мультимаскінг?

Жирна Т-зона й пересушена шкіра на щоках...Знайомо? У такому випадку тренд мультимаскінгу саме для тебе! Нанеси на ніс та чоло очищувальну маску, що допоможе позбавитися жирного блиску й чорних цяток. А ось сухі й подразнені від вітру щоки потрібно заспокоїти. У цьому допоможе живильна маска. 

@g.bar.kiev

Інший варіант – робити декілька масок одночасно. До прикладу, спершу нанеси на шкіру обличчя маску-плівку, яка добре очистить пори. Після очищення одразу зроби зволожуючу маску – і твоя шкіра буде ніжною і здоровою. Обирай свій варіант залежно від потреб шкіри. Важливо також отримати поради косметолога. 

Якщо обираєш для очищення маски на основі глини, не тримай їх на обличчі більше зазначеного терміну – вони можуть пересушити шкіру.

Чи можна робити мультимаскінг щодня? 

Маски – активний засіб в догляді за шкірою, який здатний її переживити. Аби не допустити цього й зробити процедуру більш дієвою, застосовуй мультимаскінг не більше 3-4 разів на тиждень. 

@lorealskin

Скільки видів масок можна використовувати одночасно? 

Перш ніж обрати для себе маску, ретельно вивчи своє обличчя і його потреби. Уважно читай на етикетці склад маски, спосіб її застосування і принцип дії на шкіру обличчя. Не перебільшуй із косметикою – експерти не рекомендують використовувати більше 3 засобів під час мультимаскінгу. 

Новини по темі