Новим героєм рубрики “Як ти тримаєшся?” став інформаційний продюсер “Сніданку з 1+1” Владислав Савчук

Шостим героєм рубрики Як ти тримаєшся став інформаційний продюсер Сніданку з 1+1 Владислав Савчук - 1+1

Вийшов шостий епізод рубрики “Як ти тримаєшся?”, героєм якого став інформаційний продюсер “Сніданку з 1+1” – Владислав Савчук.

Поділитися:

На офіційних сторінках групи 1+1 media у соцмережах, вийшов шостий епізод рубрики “Як ти тримаєшся?”, героєм якого став інформаційний продюсер “Сніданку з 1+1” – Владислав Савчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін долучився до проєкту 1+1 media «Як ти тримаєшся?»

Нагадаємо, що в межах рубрики працівники медіагрупи – зірки, продюсери, ведучі, менеджери та інші плюсівці, ділитимуться особистим досвідом життя в умовах повномасштабної війни, власними трансформаціями та головними викликами, а також тим, наскільки важливо триматися разом та підтримувати одне одного у таких нелегкий час.

Так, у відвертому бліц-інтерв’ю Владислав розповів про важливість своєї професії під час війни, поділився улюбленим ранковим ритуалом, який допомагає акумулювати енергію для нових викликів. А також зазначив, що з початком повномасштабного вторгнення почав більше усвідомлювати цінність життя та важливість жити сьогодні. Переглянути відео можна за посиланням.

До слова, своїми особистими історіями в межах рубрики вже поділилися ведучі «Сніданку з 1+1» – Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, PR-менеджерка 1+1 media Тетяна Кашуба та керівник Big Brave Events 1+1 media Володимир Завадюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник Big Brave Events 1+1 media Володимир Завадюк став новим героєм рубрики «Як ти тримаєшся?»

Зазначимо, що контент рубрики розміщується на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram, Facebook та TikTok.
 

Новини по темі