Новорічний карнавал Світського життя: Що загадала Віра Брежнєва

Новорічний карнавал Світського життя: Що загадала Віра Брежнєва

1 січня на 1+1 глядачі побачили Новорічний карнавал Світського життя. Відома українська співачка Віра Брежнєва дала інтерв'ю після виступу, в якому розкрила деякі сімейні таємниці.

Поділитися:

1 січня на 1+1 глядачі побачили Новорічний карнавал Світського життя. Відома українська співачка ВіраБрежнєва дала інтерв'ю після виступу, в якому розкрила деякі сімейні таємниці.

Соня, старша дочка, яка вже школярка. Вона з тобою хоче зустрічати Новий рік чи вже з друзями?

– Катюша, так вийшло, що Соня-школярка дуже висока. Така, як ти. Звісно, вже розпочався новий етап… вона проситься зустріти свято в інших місцях, з друзями. Але в цей раз новорічну ніч дочка буде зустрічати з татом. Ми по черзі. Один Новий рік з мамою, інший – з татом.

Пам'ятаєш, коли ти почала зустрічати Новий рік без батьків?  

– Мабуть, з 15-ти років. Саме в цей вік батьки нас почали відпускати і ми святкували з такими… дружніми компаніями. В мене є цікава історія. Випивати ще не можна було, бо рано, ми були зовсім молодими. Але купували дитяче шампанське, воно також може бути з піною. Я вирішила здивувати друзів, та гарно збовтала це шампанське. І так старалася, що пляшка завчасно відчинилася – вся піна полилася на електрощит. У всього стояка вимкнулося світло, навіть ліфт не працював.

А ти дітям дощиком обшиваєш костюми?

– Я вмію шити, в'язати крючком, вишивати, лампочки міняти. Вмію все, але не завжди потрібно, щоб я цим займалася.

Стосовно бажання на Новий рік. Що ти замовила у діда Мороза, може третю дитину, хлопчика?

– А дід Мороз може мені в цьому допомогти? Звісно, останній час матеріальні бажання я не загадую, тому що я сама гарно заробляю. Я – та людина, яка не потребує постійно купувати щось нове. Якщо купила один раз, то вже довго користуюсь. Я загадує дуже абстрактні бажання, якщо є дід Мороз, який чує, сподіваюсь, що він допоможе мені.

Новорічний карнавал Світського життя, Віра Брежнєва:

Новини по темі