О мамо! 37-річна Брітні Спірс робить сальто назад (відео)

О мамо! 37-річна Брітні Спірс робить сальто назад (відео)
Фото: Getty Images

Її фізичній формі може позаздрити кожна.

Поділитися:

37-річна співачка Брітні Спірс – справжній мотиватор займатися спортом і вдосконалюватись. Вона не раз демонструвала свої досягнення: то похизувалась шпагатом у повітрі, то з легкістю пройшлася на руках. Та межі для досконалості немає: зірка поділилась новим відео, на якому вразила шанувальників гімнастичними здібностями.

Брітні легко даються асани парної йоги – здається, вона без зусиль балансує, навіть не тримаючись за партнера. І вже за мить знаменитість виконала граційне сальто – ніби все життя лише для цього й тренувалась! Дивись відео:

Схоже, у Брітні та її бойфренда, 24-річного Сема Асгарі, є принаймні одна спільна тема для спілкування. Молодий манекенник також активно займається спортом і може похизуватись досконалим тілом. Дивись їхні світлини з відпочинку і переконайся.

Довгий час мережею ходять чутки, що пара планує одружитися – на пальці Брітні уважні прихильники помітили розкішну каблучку. Проте офіційних заяв від закоханих досі не було. Який перстень Сем подарував всесвітньо відомій співачці – дивись у відео:

Ще більше новин про Брітні Спірс:

1. Вічна білявка Брітні Спірс раптово змінила колір волосся

2. Брітні Спірс уперше за довгий час показала дітей (фото)

3. У червоній сукні та з молодим бойфрендом – Брітні Спірс сяє від щастя (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі