Брітні Спірс уперше за довгий час показала дітей (фото)

Брітні Спірс поділилася рідкісними кадрами із синами | Зіркове життя | 1+1
gettyimages.com

Вони помітно підросли.

Поділитися:

37-річна американська співачка Брітні Спірс, яка нещодавно потішила фанів спільним виходом з молодим бойфрендом, продовжує ділитися особистими знімками. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала рідкісний знімок із синами — 13-річним Шоном та 12-річний Джейденом. 

Зіркова мама чудово провела час з дітьми у Діснейленді. У коментарі до фото Брітні зазначила, що її сини не дуже полюбляють фотографуватися, але цього разу вирішили зробили виняток.

Фото: @britneyspears

«Прекрасний час в Діснейленді. Мої хлопчики тепер дорослі, і їм не подобається, коли їх фотографують, тому я просто у захваті від того, що вони сказали: «Звичайно». Таке прекрасне місце!» — пише співачка. 

Зі світлин видно, як діти артистки помітно підросли. Для сімейного виходу Спірс вбралася у жовтий сарафан із трендовим квітковим принтом, який доповнила босоніжками на солом'яній танкетці та невимушеною зачіскою. 

Нагадуємо, що Брітні Спірс залишилася у поганих стосунках з екс-чоловіком, батьком Шона та Джейдена Кевіном Федерлайном. Колишнє подружжя довгий час боролося за опіку над дітьми. Співачка програла суд, і її сини залишилися з батьком. Вже протягом 10 років Брітні сплачує Кевіну аліменти на дітей. Схоже, виконавиця вже змирилася із ситуацією і насолоджується спільно проведеним часом із дітьми. Більше про складне розлучення артистки дізнавайся у відео: 

Читай ще декілька новин про улюблену співачку: 

1. Брітні Спірс показала шпагат у повітрі (фото)

2. Брітні Спірс похизувалася відпочинком із красенем, м'язи якого зводять з розуму

3. Брітні Спірс у бікіні сіла на шпагат і походила на руках (натхненне відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі