Одразу три проєкти 1+1 media зʼявилися на NETFLIX

Одразу три проєкти 1+1 media зʼявилися на NETFLIX

1+1 Media розширює горизонти: три нові проєкти тепер на NETFLIX

Поділитися:

Три надзвичайні та захоплюючі проєкти від 1+1 media здобули своє місце на одній з найбільших платформ для стрімінгового відео - NETFLIX. 

Хазяїн" — це легендарна українська класика на сучасний лад з Богданом Бенюком в головній ролі. У серіалі показано особливий погляд на вічний конфлікт, стосунки між батьками та дітьми. За сюжетом, донька власника агрохолдингу після повернення з Гарварда стикається з методами роботи свого батька, які суперечать її власним цінностям. Вона вступає у відверте протистояння з батьком та буде боротися за справедливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

"Чорний ворон" — ця історична драма, створена за мотивами однойменного бестселера українського письменника Василя Шкляра. Стрічка розповідає про героїчну боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920-х роках. Сам автор озвучив історичні коментарі до фільму поза кадром. Драма доступна до перегляду з українською аудіодоріжкою з англійськими та українськими субтитрами.

"Секс, Інста і ЗНО" — молодіжний драмедійний вебсеріал без цензури та шаблонів. Це відверта історія підлітків, які дорослішають в українських реаліях та стикаються з недитячими труднощами. До слова, це перший серіал в Україні, створений свого часу ексклюзивно для онлайн-платформи.

Далі - більше!

Новини по темі