"Океан Ельзи" зібрав 19 млн гривень для України за літо: на що підуть благодійні кошти

"Океан Ельзи" зібрав 19 млн гривень для України за літо
Instagram/okeanelzy_official

Гурт зібрав чималу суму благодійної допомоги.

Поділитися:

За літо 2022 гурт «Океан Ельзи», лідером якої є тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук, на благодійних концертах зібрав понад 19 млн гривень для України. 

"19 211 330 гривень. Така сума благодійної допомоги від нас за літо-2022. Це кошти, які ми зібрали та передали з виступів, цифрової музики та партнерських проєктів", — зазначили у гурті на сторінці в Instagram.

Як повідомили у гурті, допомогу спрямують за кількома напрямками:

  • ЗСУ
  • медикам
  • лікарням у містах, що наразі знаходяться у відносній близькості до зони бойових дій і приймають звідти пацієнтів, зокрема, постраждалих від ракетних та інших обстрілів дітей
  • на відновлення культурної спадщини України.

"Російські загарбники воліють не лише окупувати наші території, зруйнувати наші міста, села, виробництва, знищити поля, а разом з ними і врожай, а ще й цілеспрямовано позбавити українців майбутнього, вбиваючи кращих з кращих, та знищуючи нашу спадщину від попередніх поколінь, руйнуючи культурні центри, музеї тощо. Бо сама думка існування бодай чогось українського з глибоким історичним, культурним корінням і розвиненого майбутнього нашої країни для них нестерпна і доводить до сказу. Не вийде у них. Ніколи. 

Дякуємо усім, хто ходить на концерти, слухає нашу музику і таким чином допомагає допомагати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Квіти мінних зон»: «Океан Ельзи» випустили нову пісню, якою розпочали збір коштів на авто для ЗСУ

Новини по темі