«Квіти мінних зон»: «Океан Ельзи» випустили нову пісню, якою розпочали збір коштів на авто для ЗСУ

«Квіти мінних зон»: вийшла анонсована раніше прем’єра пісні «Океану Ельзи» (відео)
Instagram/okeanelzy_official

Гурт "Океан Ельзи" презентував нову пісню "Квіти мінних зон" і відео на неї.

Поділитися:

Сьогодні гурт "Океан Ельзи" презентував анонсовану раніше пісню, до якої показував тизер свого нового кліпу. Нова пісня називається "Квіти мінних зон". Фронтмен гурту, тренер "Голосу країни-12" Святослав Вакарчук так прокоментував прем'єру у соцмережах:

"Сьогодні у нас важлива прем'єра. Це більше, ніж просто нові пісня та відео. Це – наше сьогодення, наше життя і наша віра".

Музиканти "Океану Ельзи" повідомляють, що ця пісня була написана декілька років тому і мала б увійти в новий альбом гурту у квітні 2022 року. Відео ж до неї знімали пару тижнів тому, там є і документальні кадри з Донбасу. А разом – це важливий проєкт допомоги по збору на нові, якісні авто для ЗСУ у межах проєкту #ДорогиПеремоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нам потрібно відчувати злість», – Святослав Вакарчук в інтерв’ю BBC розповів про відчайдушний опір українців російським загарбникам

В основі відео "Квіти мінних зон" ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах – життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України. 

А найголовніше, сьогодні – це не два паралельні світи, а наша СПІЛЬНА, ОДНА НА ВСІХ реальність. Коли на відстані руки – війна, на відстані руки – тил.

"Океан Ельзи" закликає всіх долучитись до проєкту #ДорогиПеремоги, який гурт запускає разом з партнерами. Кошти від монетизації кліпу, пісні на музичних платформах також будуть долучені до збору. Більше переглядів, прослуховувань – більше зборів на пікапи для ЗСУ.

Новини по темі