Оля Полякова оголосила збір на 5 млн грн для підтримки дітей-сиріт

Оля Полякова оголосила збір на 5 млн грн для підтримки дітей-сиріт

Співачка розповіла про відкриття збору на допомогу благодійному проєкту “Дитинство без війни” та закликала українців приєднуватися.

Поділитися:

Нещодавно Оля Полякова стала амбасадором благодійного проєкту “Дитинство без війни”, який опікується дітьми-сиротами та є найбільшим централізованим проєктом дитячої евакуації з України під час повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова зібрала понад 2 мільйони гривень на протезування українських військових

оля полякова

Загальна кількість дітей-сиріт, яких прихистив проєкт за весь період - 1700+. На постійній основі у готелях-прихистках перебуває в середньому 1000 осіб.

Після евакуації діти отримують дім з мирним небом над головою та все необхідне для повноцінного життя. Зокрема: збалансоване харчування, медичне страхування, технічне обладнання для навчання тощо. Проєкт надає малечі безліч можливостей для всебічного розвитку: постійне вивчення англійської та турецької мов, щотижневі екскурсії, поїздки на балет та в кінотеатри, заняття у спортивних секціях, творчих гуртках, концерти та тематичні івенти, з дітьми працюють психологи.

Забезпечення такого рівня життя дітей потребує постійних фінансових ресурсів. Адже базова вартість проживання та забезпечення однієї дитини в місяць становить 360 євро. Евакуація однієї особи з України складає 180 євро.

“А ще дітлахам потрібен медичний догляд, навчальні матеріали та навіть елементарно - теплий одяг, бо ж на вулиці зима. До того ж війна в Україні триває і дітей-сиріт, яким потрібна наша з вами допомога - дуже багато. В планах проєкту “Дитинство без війни” - далі надавати прихисток українським сиротам, які цього будуть потребувати”, - коментує Оля Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова стала першою амбасадоркою благодійного проєкту Childhood Without War, що евакуює дітей-сиріт від війни

За вісім місяців існування “Дитинство без війни” витрати на його реалізацію та підтримку сягнули понад 3 млн євро. Забезпечити задовільний рівень життя дітей вдається за рахунок небайдужих людей в Україні і в Туреччині. Свій вклад роблять українські комерційні бренди - вони надають допомогу дітям і закривають більше 10% потреб. Ще 9% витрат - старання волонтерів проєкту. Левову долю витрат - 80% - закриває за власний кошт український підприємець Руслан Шостак.

Новини по темі