Олексій Душка показав миле фото з донечкою

Олексій Душка - миле фото з донькою

Ведучий поділився «зимовим» селфі та згадав кумедну історію зі свого дитинства.

Поділитися:

Майже два роки тому ведучий Олексій Душка став батьком. Разом з дружиною Оленою пара виховує доньку Дашу. Світлиною з сімейної прогулянки ведучий поділився на своїй сторінці в соцмережі.

За словами Олексія Душки, донечка ну дуже не любить вдягати рукавички:

«Ми купили вже чотири пари... і з пальчиками, і без, і з хутром, і з флісом. Та все одно: «врагу не сдаётся наш гордый варяг» — крики та істерика на всю вулицю. А все тому, що в рукавичках не можна колупати пальчиками сніг.  А коли маленькі руці замерзають, їх можна погріти у тата в куртці. Проситься на руки і суне свої манюні пальчики мені під одяг. От же ж характер, я вам скажу!».

Також ведучий згадав випадок, який трапився у його дитинстві.

«Пам'ятаю, як колись мій тато зігрів мої руки в мороз. Мені було років 10. Ми ловили рибу на замерзлому Дніпрі. Холод був собачий, десь -17С. Я був закутаний у кожух, в кролячій шапці та валянках… На руках були рукавички солдатів — такі великі, з пальцем, щоб стріляти. Але кльов був шалений і рукавички часто доводилося знімати, щоб витягувати рибу. Руки за півгодини аж посиніли. Тато як побачив, схопив мене за руки і занурив їх в дніпрову воду в ополонку. Я аж заплакав. Думав, відморожу. Тато швидко тер мої пальці і.... за кілька хвилин руки аж парували. Згадую той холодний день з теплом».

Новини по темі