Ольга Мельник розповіла про падіння в фіналі й подальшу співпрацю з Лазарєвим

Ольга Мельник розповіла про падіння в фіналі й подальшу співпрацю з Лазарєвим

Під час сольного виконання дівчина поранилася на сцені, однак змогла доспівати до кінця. 

Поділитися:

Підопічна Сергія Лазарєва Ольга Мельник стала окрасою суперфіналу "Голосу країни. Перезавантаження". Під час сольного виконання дівчина поранилася на сцені, однак змогла доспівати до кінця. У першому етапі Олю підтримали глядачі й здійснили її грандіозну мрію – заспівати з наставником. Нехай ця дівчина не стала "Голосом країни", проте набула цінного досвіду і навіть подолала на проекті одну зі своїх фобій.  

- Олю, вітаю тебе з успіхом у нашому шоу. Чи усвідомила ти вже, що проект скінчився?

- Я розумію, що вже все…  Немає отієї біганини, нікуди не поспішаю… Тому, звісно, трохи складно. Настав невеличкий "відхідняк". Сподіваюся, він триватиме максимум тиждень.  Трохи відпочину і буду знову працювати (усміхається).

- А який настрій у тебе був перед фіналом?

- Я йшла, щоб отримати задоволення, хотілося кайфонути від того, що я роблю. Кайфонула! Та так, що впала (усміхається).

- На репетиціях такого не траплялося?

- Ні. Сукню пошили за ніч до фіналу, тож на репетиціях я була в іншому одязі.  Ну що вже зробиш? Так сталося: повіяв вітер, я заплуталася,  спіткнулася об декорацію і впала.

- Як ти зараз почуваєшся?

- У мене загоюються ноги й рука гоїться потихеньку. Я взагалі радію, що жива лишилася й голову не розбила.

- Тобі перед ефіром "чорна кішка" дорогу не перебігала? Щось вказувало на те, що може трапитися халепа?

- Так. В мене були передчуття. Навіть мамі сказала: "Уявляєш, якщо я впаду на сцені". Ми з нею трохи посміялися, і я забула про все це перед своїм виходом. А коли впала, у голові одразу постало: "Я ж знала!" Словом, інтуїція у мене хороша. Але після цієї ситуації я тепер узагалі не боюся падати перед глядачами. У мене раніше справді була така фобія. Я щоразу виходила на сцену й казала собі: "А що ж буде, коли я впаду? Що я робитиму? Мені, певно, буде соромно". І ось я впала. У прямому ефірі (сміється) і позбулася цього страху. Це такий собі сценічний досвід.

- Тебе дуже підтримав Сергій Лазарєв…

- Він сам злякався, коли помітив кров у мене на сукні й на руці. Я це побачила. Він мене заспокоїв, сказав: "Так, забуваємо все, ти молодчинка, готуємося співати далі". Мені це дуже допомогло в той момент. Хоча на сцені я пережила шок. Я не знаю, як доспівала, як швидко встала. Це й досі лишається для мене загадкою.

- Ані Лорак сказала, що дует із Лазарєвим був твоїм найкращим виступом на проекті. Ти теж так вважаєш?

- Мабуть, так. Це дуже складна пісня. І поза шоу я би ніколи не взялася її виконувати. Тож я певною мірою випробувала себе. Я співала з ТАКОЮ людиною! Мені не те що не хотілося взяти погано нотку, не хотілося підставити, не хотілося зробити щось не так… Звісно, у нас були помилки, але я думаю, що це нормально. Мені дуже сподобалося співати з Сергієм дуетом. Зізнаюся, що навіть не нервувалася - після падіння я вже взагалі нічого не боялася.

- А що тобі сказав Сергій, коли оголосили, що ти не проходиш далі?

- Якщо чесно, то ми відчули, що вердикт буде саме таким. Коли Марлен пройшов, ми з Сергієм переглянулися і поглядом домовилися, що не будемо засмучуватися. Моєю ціллю було дійти до дуетного виступу. І я це зробила.

- Після того, як покинула проект, за кого вболівала, за Марлена чи зі Ігоря?

- У проекті лишилося два хлопці, тож вийшов дуже справедливий бій. Я вболівала за них обох. І була б рада перемозі кожного з них.

- Чи не пропонував тобі Сергій співпрацю після завершення шоу?

- Не пропонував, але сказав, що у будь-якому випадку допомагатиме учасникам своєї команди. Як артист, як тренер. І я сподіваюся, що його завантаженість не завадить час від часу тішити нас порадами.

- Після вирішального ефіру Святослав Вакарчук вирушив зі своєю командою святкувати. А як закінчився твій вечір минулої неділі?

- У нас теж банкет. Я поговорила з продюсерами, режисерами. Вони порадили мені рухатися у цьому ж напрямку. І мені було дуже приємно це чути. Адже бачили, яких зусиль я докладала. Як на мене, ліні у нашій справі не має бути взагалі.  

- У тебе такий виснажений голос. Зі зв'язками все добре?

- Він дуже втомився і взагалі не хоче зі мною мати справи (сміється). Йому теж треба відновитися, адже на проекті було велике навантаження для зв'язок. Мій голос каже: "Олю, не розмовляй!" (сміється). Мені здається, що в учасників, які покидали шоу раніше, "реабілітація" відбувалася якось швидше. Фіналістам же буде непросто.

Я не можу сказати, що засмутилася через те що не стала "Голосом країни", адже отримала на проекті дуже багато. Усе, що відбувається – на краще. І я це знаю.