Якою буде погода до кінця тижня: точний прогноз

Прогноз погоди в Україні на 4-5 січня

Прогноз погоди на сьогодні: в Україні очікують перепади температур, мокрий сніг та дощ.

Поділитися:

Протягом другої половини тижня в Україні спостерігатиметься холодна погода з опадами у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. Про прогноз погоди на сьогодні та найближчі дні розповіли в Укргідрометцентрі. 

В більшості областей України прогнозують сніг, подекуди з дощем. Вночі та вранці у північній та північно-східній частинах країни на дорогах можлива ожеледиця. Вітер буде південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла. 

У Харківській, Полтавській та Київській областях спостерігатиметься температура від 2° тепла до 3° морозу вночі, вдень — 3-8° тепла. На Закарпатті, Прикарпатті та у південній частині — 7-12° тепла. На Чернігівщині та Сумщині вночі 6-11° морозу, а вдень — 1-6° морозу.

Загалом до кінця тижня погода буде мінливою. Обіцяють сніг з дощем та перепади температур — від потепління до похолодання і навпаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годування птахів взимку: коли та чим саме можна підгодовувати крилатих

ДТП через негоду: яку небезпеку становить сніг для автомобілістів? Дивіться у "Сніданку з 1+1", який повернеться на "1+1 Україна" вже 8 січня і виходитиме у будні з 06:30 до 09:30.

Новини по темі