PepsiCo та Coca-Cola призупиняють бізнес у росії

Компанії PepsiCo та Coca-Cola оголосили про призупинення бізнесу в росії
УНІАН

Компанії PepsiCo та Coca-Cola заявили про припинення діяльності у росії через вторгнення в Україну.

Поділитися:

Компанії PepsiCo та Coca-Cola заявили, що припиняють діяльність у росії через вторгнення в Україну.  Вони приєдналися до McDonald’s, Starbucks та багатьох іншихвідомих світових корпорацій. 

8 березня компанія Coca-Cola оголосила про призупинення бізнесу в Росії: 

"Наші серця з людьми, які переживають несвідомі наслідки цих трагічних подій в Україні. Ми продовжуватимемо відслідковувати та оцінювати ситуацію в міру розвитку обставин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зневага: український ринок бойкотує Coca-cola після відмови компанії вийти з ринку РФ

Rомпанія PepsiCo повідомила про рішення призупинити продаж в Росії своїх напоїв: 

"Ми оголошуємо про зупинення продажу в Росії Pepsi-Cola та наших глобальних брендів напоїв, включаючи 7Up та Mirinda. Ми також припинимо інвестиції та рекламну діяльність у рф", — йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Також, після вторгнення російських військ до України в McDonald’s вирішили тимчасово зупинити роботу своїх ресторанів у росії, яких було 847. 

Загалом, за останні дні припинили роботу у росії ще ряд компаній: Starbucks закриває кав'ярні, KFC і Pizza Hut припиняють інвестиції та розвиток, але ресторани поки що працюють, Netflix розіслав російським користувачам листи про ануляцію передплат, глянцеві журнали GQ, Vogue, Tatler, Glamour, AD припиняють діяльність, L'Oreal закриває магазини, Lamborghini зупиняє діяльність, Ferrari відмовляється виготовляти машини для рф, Cropp, House Brand, Helly Hansen та Sinsay закривають онлайн-магазини, виробник шин Continental зупиняє бізнес.

Новини по темі