Переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина знову холостячка: актриса розірвала стосунки

Актриса Ксенія Мішина розірвала стосунки з Олександром Еллертом

Актриса Ксенія Мішина розірвала стосунки зі своїм коханим Олександром Еллертом.

Поділитися:

Ксенія Мішина, учасниця першого сезону «Холостячки» і переможниця «Танців з зірками» оголосила про розставання зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Про це стало відомо з її публікації в інстаграм.

Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення. Якби я писала книгу цього року про своє життя, за її сценарієм зняли б драму. Я довго займаюся своїм духовним життям, працюю зі своїми емоціями, вчуся любити й приймати любов, вчуся радикальному прощенню цього світу, але сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина я більше не можу. Це кінець.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт були разом з самого фіналу реаліті. Актриса не уточнює, що саме стало причиною розставання, але відзначила, що якби за її життям писали книгу, то вона була б схожа на драму.

Ксенія Мішина розірвала стосунки з Олександром Еллертом

Ксенія Мішина звернулася до своїх підписників і попросила підтримати її своєю тишею, не ставити зайвих питань і не випитувати подробиць.

Прошу поважати мій особистий простір, не ставити запитань і не намагатися нічого випитувати і дізнаватися. Дайте мені можливість прожити це екологічно і підтримайте мене своєю тишею

 Олександр Еллерт розрив із Ксенією Мішиною ніяк не прокоментував. 

Новини по темі