"Під час оборони Києва допомогли швидко вирішити важливе питання": народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола отримав подяку від Кирила Буданова

Народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола отримав подяку від Кирила Буданова

Народний тренер "Голосу країни", а також бізнесмен та меценат Андрій Мацола отримав подяку за участь у допомозі в обороні столиці.

Поділитися:

Народний тренер "Голосу країни", а також бізнесмен та меценат Андрій Мацола на своїй сторінці у Facebook опублікував світлину із начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирилом Будановим. Мацола отримав подяку від ГУР МО за допомогу в проведенні операції з оборони Києва від російських окупантів у березні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житло для постраждалих від війни: народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола разом з ПЦУ передав ще одну чергу будинків українським родинам

Подробицями меценат поділився у дописі:

"У березні під час оборони Києва допомогли швидко вирішити одне важливе та термінове питання. Сьогодні отримав подяку особисто з рук Кирила Буданова. Честь допомагати найкращим. Чітко знаємо, у чому ще можемо зараз бути корисними для України. Український патріотичний бізнес зараз працює тільки заради нашої спільної перемоги. Далі буде. Разом – переможемо!"

Нагадаємо, у День захисників та захисниць України Андрій Мацола приїхав в Запорізьку область — 3 км від лінії розмежування. Бригада бійців, які несуть службу на цьому відрізку фронту, отримали подарунок — кілька авто, які допоможуть швидше звільнити всю нашу країну від злої ворожої рашистської навали.

Новини по темі