"Для мене велика честь жити з вами на одній землі", — народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола привітав українців з Днем захисників та захисниць

Голос країни
День захисників та захисниць України: народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола привітав українських захисників на передовій

Андрій Мацола привітав українських захисників з їхнім святом прямо на передовій.

Поділитися:

До Дня захисників та захисниць України народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола приїхав в Запорізьку область — 3 км від лінії розмежування. Сьогодні там несуть службу його друзі, разом з якими він в юності ходив до боксерської школи та які згодом обрали військову справу як професію. Від початку війни вони захищають Україну в найгарячіших точках нашої боротьби.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем захисників і захисниць України 2022: привітання у віршах та листівках

"Для мене велика честь жити з вами на одній землі, допомагати. Як українець я хочу виразити вам щиру вдячність за те, що ви робите для нас та наших майбутніх поколінь. Саме завдяки вашим зусиллям це зло не може прийти на нашу землю! Слава вам і честь, наші захисники і захисниці!", — зазначив Андрій Мацола у своєму привітанні.

Андрій Мацола приїхав, аби особисто потиснути їм руки, подякувати та привітати. А невеликий подарунок — кілька авто — допоможуть швидше звільнити всю нашу країну від злої ворожої рашистської навали.

16 жовтня о 21:00 на ТЕТ вийде останній, сьомий епізод сліпих прослуховувань головного вокального проєкту “Голос країни”, показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. За ініціативи народного тренера «Голосу країни» та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів українців повернувся задля того, щоб нагадати про силу, волю й талант українського народу та піснею підтримати моральний дух усіх глядачів та наших воїнів. У проєкті присутня потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Новини по темі