"Після перемоги України над росією буде дуже багато охочих відвідати нашу країну", — Тімур Мірошниченко про готовність України приймати "Євробачення" у разі перемоги Kalush Orchestra

Тімур Мірошниченко про готовність України приймати конкурс у разі перемоги Kalush Orchestra
Instagram/timur.miroshnychenko

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розказав, чи готова Україна приймати конкурс наступного року, якщо цьогоріч переможе Kalush Orchestra.

Поділитися:

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко є незмінним коментатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Напередодні першого півфіналу "Євробачення 2022" ЗМІ облетіло фото Тімура із бомбосховища — саме так, зважаючи на дотримання норм безпеки під час війни, довелося ведучому цьогоріч коментувати пісенний конкурс.

Тімур Мірошниченко

В інтерв'ю для Viva Тімур Мірошниченко прокоментував шанси українців на третю перемогу в конкурсі, а також поділився думками, чи зможе Україна, зважаючи на війну, прийняти "Євробачення 2022" наступного року у разі перемоги Kalush Orchestra.

Калуш Оркестра

Нагадаємо, що фінал "Євробачення 2022" вже в суботу, 14 травня, і букмекери впевнено прогнозують перемогу у "Євробаченні 2022" українцям. На поширені запитання щодо того, яку роль у цьому відіграє світова підтримка боротьби українців проти російської агресії, Тімур Мірошниченко відповідає так:

« … Сміливість українського народу, те, як ми захищаємо свою Батьківщину,  …  допомагаємо будь-якими можливими способами нашим Збройним силам України, надихає людей по всьому світу. І, звісно, у багатьох людей є внутрішнє бажання віддячити Україні, якось підтримати українців. Тому вони це зроблять, у тому числі, і своїм голосом під час трансляції Євробачення ... Тут все склалося: і прекрасний номер, і прекрасне виконання, і потужна сама пісня. А плюс до цього всього — сміливість українського народу. Це лише додає певний відсоток Kalush Orchestra на шляху до перемоги. Але точно не гарантує перше місце через те, що вони українці, ні". 

Ведучий також прокоментував закиди щодо недоречності участі чоловіків у пісенному святі цьогоріч. Тімур Мірошниченко зауважує, що участь українського гурту у Євробаченні, яке дивиться 200 мільйонів глядачів по всій Європі — це черговий шанс нагадати про те, що відбувається в Україні. Тімур вважає, що критика тут абсолютно недоречна і він сам вже неодноразово виїздив за кордон для участі у проводячи різноманітних благодійних марафонах та заходах. 

«За моєю прямою чи опосередкованою участі було зібрано понад 100 мільйонів гривень на гуманітарну допомогу, понад 80 млн глядачів бачили ці заходи, бачили, що ці кошти йдуть на підтримку України. Я відпрацював і повернувся. Так само і хлопці виконають свою місію і повернуться додому».

Мірошниченко

Щодо питання, яке нині цікавить багатьох чи не найбільше: чи готова Україна приймати наступне Євробачення у разі перемоги Kalush Orchestra, Тімур розказав про усі можливі варіанти на нинішній день:

«Україна, звісно, готова приймати Євробачення, але все ж таки на цьому пісенному конкурсі критерій номер один — це безпека. І поки ми не зможемо на території нашої країни гарантувати безпеку у кожному її куточку, то, звісно, ні про яке Євробачення мова йти не може. … ми вже маємо усіма можливими і неможливими способами підтримувати ЗСУ і вірити, що вони нам подарують перемогу якомога швидше. Для нас це було б дуже круто, дуже важливо! … я впевнений — після перемоги України над росією буде дуже багато охочих відвідати нашу країну. ... Моя мрія — щоб все ж таки до крайнього терміну підтвердження чи скасування заявки на проведення Євробачення щось докорінно зміниться на фронті і конкурс зміг би відбутися в Україні».

У «Сніданку з 1+1» Тімур Мірошниченко детально розповів, як коментував Євробачення із бомбосховища і зробив власний прогноз на результат KALUSH ORCHESTRA, дивіться:

Новини по темі