«Почуття, можливо, є»: Слава Камінська прокоментувала поцілунок з екс-чоловіком

Слава Камінська зізналася в почуттях до екс-чоловіка | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/babaslavka

Їй нічого приховувати.

Поділитися:

Після розлучення української співачки Слави Камінської із чоловіком Едгаром минуло понад півроку, та шанувальники ще й досі не оговталися від прикрих новин. Колишнє подружжя виховує двійко дітей – сина Леонарда та доньку Лауру, тож повірити у кінець романтичної історії всім було нелегко.

Фото: instagram/edgar_kaminskyi

Після розлучення сказано було чимало. Та й версії причин розриву дуже різняться. Так, Слава у всьому . Натомість Едгар не приховав, що після народження дітей .

Аж ось у мережу потрапив зовсім свіжий знімок колишніх закоханих. І на ньому ! Це сталося на вечірці з нагоди днів народження дітей екс-подружжя. Ясна річ, таке фото Слави з Едгаром викликало неабиякі емоції у шанувальників співачки. Тож Камінська вирішила не зволікати і під новою публікацією в Instagram розставила всі крапки над «і».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Babaslavka (@babaslavka)

Так, почуття, можливо, є! Але у кожного своє життя! – пояснила зірка.

Слава зауважила, що розуміє інтерес аудиторії до її стосунків з екс-чоловіком. Однак вона не вважає свій поцілунок з Едгаром чимось сенсаційним, адже їх пов’язує дещо більше, ніж невдалі стосунки, – у них є спільні діти.

Нагадаємо, нещодавно в мережу потрапили знімки, на яких .

Більше про суперечливі стосунки колишнього подружжя дізнаєшся у відео:

Інші цікаві матеріали про Славу Камінську читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі