Розлучена Слава Камінська зізналася, що її шлюб зруйнували мама та свекруха

Розлучена Слава Камінська зізналася, що її шлюб зруйнували мама та свекруха | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, JetSetter

Виявляється, навіть спілкування з рідними може бути шкідливим.

Поділитися:

Шанувальники української співачки Слави Камінської ще й досі не оговталися після новин про її розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, мережею ширилися різноманітні чутки про причину їхнього розриву. Аж ось Слава вирішила розставити всі крапки над «і».

Так, у своєму інтерв’ю з телеведучою Ольгою Горбачовою зірка зізналась – у всьому винні її мати та колишня свекруха.

Фото: instagram/edgar_kaminskyi

Як виявилось, спілкування з найближчими людьми зіграло з молодою родиною злий жарт. Спочатку Слава не могла натішитись увагою двох турботливих жінок, тож навіть не помітила, як у їхніх руках опинилося забагато контролю.

За словами Камінської, у якийсь момент мама зі свекрухою об’єднали зусилля, аби ефективніше на неї тиснути. Однак, коли Слава вирішила обговорити це непорозуміння з чоловіком, Едгар зазначив, що причина всіх бід – її непростий характер.

Протягом року після весілля все було чудово, поки в нашому житті не виявилося «забагато» наших батьків, – поділилася гіркими спогадами співачка.

Вона пригадала, що перша подружня сварка з Едгаром сталася саме через їхніх мам. Все почалося з нової няні, яка не зуміла нагодувати дитину. Так, оскільки недбалу помічницю обирали батьки подружжя, конфлікт поколінь вийшов з-під контролю.

Цікаво, що в одному зі своїх постів в Instagram між іншим Едгар пригадав, що у шлюбній подорожі до них зі Славою приєдналися й мама з тещею. Тож, як бачимо, спілкування з батьками у цій родині, справді, було напрочуд тісним.

Більше подробиць цієї історії почуєш у відео:

Інші цікаві матеріали про Славу Камінську читай тут:

1. 

2. 

3. 

4.  

Новини по темі