Подарунки під час війни: корисні та практичні ідеї

Корисні подарунки під час війни: 5 ідей
Unsplash

Що подарувати на Новий рік під час війни: практичні та перевірені подарунки.

Поділитися:

Святковість Нового року вже вкотре затьмарює війна. У наших реаліях люди вимушені думати не лише про яскравість та незабутність подарунків, а й про їх практичне значення для життя та безпеки близької людини. Ми зібрали 5 ідей, що можна подарувати на Новий рік під час війни, аби це було приємно та корисно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 універсальних та корисних подарунків на Різдво

Що подарувати під час війни: 5 ідей

1. Павербанк

Надзвичайно корисна штука як у воєнні, так і в мирні часи. Через затяжну тривогу в укритті телефон вже розряджений, а зарядити його немає як? Павербанк допоможе. Вимкнули світло через чергову атаку, а ви не підготувалися заздалегідь? І тут павербанк врятує. Такий подарунок точно потішить вашу близьку людину і зарадить у складній ситуації. До того ж і після перемоги цей пристрій не втратить своєї актуальності.

Павербанк

2. Книги

Усім нам час від часу необхідно відволіктися від щоденних негараздів. Універсальний спосіб це зробити — почитати. Для книг не потрібне постійне електроживлення, використовувати їх можна і в підвалі. Якщо маєте можливість, можна подарувати електронну книгу — так людина зможе читати завжди без шкоди для зору.

електронна книга

3. Автономне освітлення

Гірлянди на батарейках, LED-лампи, ліхтарики — все це необхідне у побуті, особливо під час війни. Щоб придбати якісне освітлення, необхідні ресурси, і не всі люди готові на це витрачати свій час та гроші. Попіклуйтеся про близьку людину і подбайте про її комфорт та здоров'я самі. 

Гірлянда

4. Теплий одяг та ковдри

Ще одна категорія подарунків, яка ніколи не втратить своєї актуальності. Мати якісні теплі речі взимку — справжня насолода. Особливо, якщо в цих же речах потрібно перечекати черговий обстріл у холодному підвалі. Пухкі ковдри та пледи можуть додати затишку та потрібного комфорту у таких складних ситуаціях.

Теплий одяг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємось до Нового року 2024: від яких речей варто позбутися

5. Курс тактичної медицини чи самооборони

Досить багато таких курсів організовують волонтери безкоштовно чи за донати, тож ваша задача — стати натхненням для близької людини їх відвідати. Це далеко не "святкові" навички, і буде добре, якщо їх ніколи не доведеться застосовувати за межами майстеркласів. Проте краще бути готовим до всього, аніж шкодувати. До того ж вміти за себе постояти чи надати першу домедичну допомогу має кожна доросла людина, адже одного дня це може врятувати чиєсь життя.

Медицина

Фото: Unsplash, Freepik

Багато людей починають купувати подарунки до новорічних свят уже зараз, під час великих знижок. Як дурять покупців у чорну пʼятницю? Дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна та YouTube:

Новини по темі