Готуємося до Нового року 2024: атмосферні прикраси для дому своїми руками

Новорічні композиції на 2024 рік своїми руками
Unsplash

Як прикрасити дім до Нового року своїми руками?

Поділитися:

Хоч до Нового року ще місяць, та почати створювати собі різдвяний настрій та принести трохи святкової атмосфери у своє життя можна вже зараз. Оформити оселю до свят можна просто та без масштабних додаткових витрат. Пропонуємо кілька ідей, як можна прикрасити дім до Нового року власноруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якого числа ставити ялинку на Новий рік 2024: повір'я, звичаї і вдалі дати

Новорічний декор власноруч

1. Картонні будиночки можна просто зробити із підручних матеріалів і залучити до виготовлення дітей. Розвішайте прикраси по домівці та на ялинці.

Картонні будинки

2. Запропонуйте малюкам зробити новорічні машинки. Іграшка, стрічка, папір та трохи уяви — більше нічого не потрібно.

 Новий рік

3. Якщо ваша штучна ялинка вже своє віджила і плануєте купляти нову, то новорічний вінок може стати цікавим використанням старої прикраси.

Прикраса

4. Саморобні зірочки з дерева чи картону є дуже простими у виготовленні, і миттєво перетворюють вашу домівку на новорічну.

Зірочки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року

5. Усі в дитинстві робили паперові сніжинки, адже це просте та дуже цікаве заняття. Довіртеся власній фантазії!

Сніжинки

6. Фарбовані у зимові кольори шишки можна різноманітно використати: розкласти на ялинці, розвішати на стелі, насипати у прозору вазу та поставити на стіл.

Шишки

7. Композиція із пахощів, спецій, сушених фруктів та квітів буде не лише радувати око, а й додасть аромату у вашу домівку.

Новий рік

8. Цікавим дозвіллям для дорослих та дітей буде ліпка з солоного тіста. Можна зліпити ялинку, сніжинки, ангелів, мандарини, цукерки — будь-який новорічний атрибут, який спаде вам на думку.

Ялинка

Фото: Unsplash.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і в чому зустрічати Новий рік 2024: щасливі та нещасливі кольори

Як зробити аромасвічку своїми руками і які аромати створять затишок взимку: дивіться у "Сніданку. Вихідний", що виходить на вихідних з 7:00 до 9:30 на 1+1 Україна та YouTube:

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Новини по темі