Подарунки з-за кордону: Чим здивувати дітей на Святого Миколая

Подарунки з-за кордону: Чим здивувати дітей на Святого Миколая | 1+1
Фото: Getty Images

7 ідей для сюрпризів на будь-який бюджет.

Поділитися:

На Святого Миколая і дорослі, і діти вірять у диво. У цю ніч під подушкою відбувається справжня магія, і кожне маля з нетерпінням чекає ранку, аби знайти омріяний сюрприз.

«Миколаю» ж доводиться чимало міркувати, аби вгадати смаки малечі, а потім довго та виснажливо ходити по магазинах у пошуках того самого подарунка. На щастя, тепер це легко зробити онлайн. При цьому не обов'язково обмежувати себе одним магазином чи навіть країною: сервіс доставки myMeest домчить обраний товар із будь-якої країни Європи швидше, ніж Миколай на своїй санчатах.

Напередодні свята ми знайшли сім цікавих ідей для подарунків, від яких очі малечі світитимуться, щойно вони зазирнуть під подушку.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

Духмяний набір для душу

Фото: Freepik

Вмовити дитинча покупатися перед сном – не завжди просто. І турботливим батькам доводиться шукати цікаві способи зробити цей процес приємнішим. Тут усе просто. На що ми передусім звертаємо увагу, обираючи спа-засоби для себе? Звісно, на аромат. Усе залежить від настрою: ввечері хочеться насолодитися заспокійливою ромашкою, а зранку відчути тонізуючий цитрус.

Та малечі не потрібні наші лаванди чи алое. Їм ближчі приємні аромати улюблених смаколиків – від фруктів до імбирного печива. Ми впевнені, що твоєму малюку сподобається веселий набір для душу: шампунь і кондиціонер зі смачним запахом банана та кумедний рушничок для голови у вигляді мавпи. До того ж волосся буде здоровим та доглянутим, а мамине серце – спокійним.

Яскрава піжама

Фото: Freepik

Дитяче ліжко – це казкове царство сну. Щоночі малюк бачить тут свої яскраві сни – а у батьків є нагода зробити їх ще барвистішими. Тут важливий правильний дрес-код: обери своєму маленькому мрійнику затишну піжаму із зображенням улюбленого мультперсонажа або з милими візерунками. Додай трохи новорічного настрою: нехай у ці хуртовинні ночі твою принцесу гріє теплий комбінезон чи яскравий «різдвяний» комплект.

Затишний набір «шапка, шарфик, рукавички»

Фото: Amelia Keller, Unsplash

Взимку дитину складно втримати дома. Тут перед батьками стоїть відповідальне завдання – утеплити свого малюка так, аби й ручки не змерзли від снігу, і шапка пасувала до шарфика. Вони зараз ще ті модники! Щоб малеча охоче утеплялася перед зимовими забавками, обери затишний і стильний набір. Чи то для дівчинки, чи для хлопчика – красивих варіантів чимало. Та батьківське серце завжди підкаже, що сподобається малюку!

Крутезні ковзани

Фото: Freepik

Новорічні свята – ідеальний час для добрих сімейних традицій. Класно зібратися всім разом і махнути на ковзанку: стільки сміху буде, а спогади – на все життя! Бракує дрібниці – зручних і красивих ковзанів, що тішитимуть око. Такий подарунок може бути практичнішим, ніж ти думаєш. Просто обери модель зі зйомним лезом, що трансформується в ролики – і влітку дитя так само не занудьгує.

3D-розмальовка

Фото: Онлайн-магазин Mamissima

Хто в дитинстві не мріяв про те, аби його малюнки оживали. А на Миколая, як відомо, дитячі мрії здійснюються! Подаруй своєму маленькому митцю магічний набір розмальовок – і казка стане реальною. Завдяки 3D-окулярам, що входять до набору, кольорові фігури на аркуші ставатимуть тривимірною оптичною ілюзією. А двосторонні фломастери (з гострим стержнем з одного боку та з широким пензликом з другого) допоможуть зробити все акуратно. Та попереджаємо всіх батьків: є ризик, що вам сподобається не менше, ніж дитині!

Кумедний наплічник

Фото: Онлайн-магазин tatata

У гардеробі кожного модника, навіть маленького, має бути стильний рюкзачок. Політ фантазії необмежений – кольори, форми, розміри можна обирати на свій смак. Тільки не перестарайся: навряд чи юна пані захоче носити надто дитячу модель. «Я вже доросла», пам’ятаєш? Пропонуємо зупинитися на вишуканій торбинці польського бренду – у вигляді лисички, зебри чи коали. Гарантуємо, що малеча зацінить твій стильний вибір.

Іграшка мрії

Фото: Freepik

Час плине, а вічні цінності залишаються незмінними. Пригадай, якими були твої мрії в дитинстві? Дівчата марили ляльковим будиночком, а хлопці – залізною дорогою, правда ж? Не сумнівайся: твоє маля нізащо не відмовиться від такого сюрпризу!

Як зробити та отримати замовлення?

Свято Миколая наближається, а отже – вибір подарунків не чекатиме. Якщо хочеш швидко й без зайвих зусиль отримати те, що припало до душі, роби замовлення через онлайн-сервіс myMeest. Детально про те, як здійснювати покупки за допомогою myMeest, дізнайся за посиланням.

Також бери участь в опитуванні та отримуй приємні подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_696

Новини по темі